Stroe Felix Bugetul Austerității devine oficial

  • „Bugetul Austerității devine oficial! Guvernul #Cîțu aruncă România-n cercul vicios al sărăciei!”

Ieri, Stroe Selix, senator PSD de Constanța, a postat pe pagina sa de Facebook:
 
„Bugetul Austerității devine oficial! Guvernul #Cîțu aruncă România-n cercul vicios al sărăciei!”
 
După care continuă:

 
„Guvernul se grăbește să adopte bugetul pe 2021 după o ședință intempestivă, formală, a #CSAT și săptămâni multe de întârziere.
Este un buget devastator pentru țară, care doar taie bani, inclusiv de la domenii de maximă prioritate, precum Sănătatea și Educația, și pe care PSD nu-l va vota.
PSD respinge categoric viziunea nefastă a actualei coaliții de la putere, care, în plină pandemie și campanie de vaccinare, taie din bugetul Sănătății 2,6 miliarde de euro – 2,2 din bugetul ministerului și 0,4 din cel al CNAS – echivalentul costurilor pentru imunizarea DE 2 ORI a populației României.
Denunțăm alocarea celui mai mic procent din PIB - echivalentul a 2,5% pentru Educație, fapt care compromite grav cea mai importantă resursă de dezvoltare a țării - și se raliază poziției unor specialiști autentici, care reclamă drept sabotaj național acest lucru.
PSD condamnă lipsa de pricepere și de viziune a actualului guvern care se plânge că nu are bani, dar care nici măcar nu-și propune să-i facă. E apogeul incompetenței și/sau neputinței guvernării Coaliției Austerității, care în loc de o creștere obligatorie a veniturilor își asumă SCĂDEREA lor!?”
 
Sursa foto: Facebook/Stroe Felix

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.