Sub sloganul „România în primul rând“, PNL şi-a prezentat echipa de europarlamentari în faţa electoratului din Regiunea Sud-Est (galerie foto)

Peste 3.000 de membri ai Partidul Naţional Liberal au participat, la Constanţa, la întâlnirea Regională Sud-Est cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţi partidului pentru alegerile europarlamentare, la Pavilionul Expoziţional.
Cu această ocazie, o parte a candidaţilor liberali pentru alegerile europarlamentare şi-au transmis mesajele propriului electorat.
 
La întâlnire au participat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi la alegerile europarlamentare, precum Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan, Dan Motreanu, Cristian Buşoi sau dobrogeanul Vlad Nistor.
 
Candidaţii PNL la europarlamentare au fost primiţi cu multă căldură ieri, la Constanţa, iar discursurile mobilizatoare au fost aplaudate la scenă deschisă. Fostul jurnalist Rareş Bogdan şi-a fascinat audienţa şi nu a avut nevoie de notiţe pentru asta.
 

„Votul de pe 26 mai este pentru a rămâne în Europa“

 
De la Constanţa, Rareş Bogdan a transmis tuturor liberalilor că „votul de pe 26 mai nu este un vot pentru a trimite nişte europarlamentari la Bruxelles. Este un vot în care hotărâm dacă România stă în Europa în primul rând. E votul României în Europa. E votul recâştigării demnităţii. În primele 30 de zile de la preluarea guvernării, PNL este obligat să taie pensiile speciale. În afara militarilor şi a magistraţilor, toate celelalte 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară. Constanţa înţelege ce vreau sa spun, pentru că a fost condusă de echipa Mazăre - Constantinescu - Strutinsky. Gaşca a fost înlocuită cu alta, la fel de nocivă. Constanţa a fost abandonată“.
 
Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare a mai anunţat că săptămâna viitoare va merge acasă la Liviu Dragnea. „Sâmbăta viitoare vom organiza un miting în capitala corupţilor, în Alexandria. Le-am transmis că vine lupul acolo, să le arătăm că timpul lor a expirat, timpul lui Dragnea a expirat. Vom fi acolo cu miile să le spunem asta. Ne-am săturat să vorbim de oameni care nu iubesc această ţară, care ne desconsideră”.
 
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis celor prezenţi că partidul său va şti să aducă prosperitatea tuturor românilor, dacă prin vot li se va da această şansă. „Vă chem la luptă, în aceste zile, lăsaţi totul deoparte şi vorbiţi cu oamenii şi împreună să-i chemăm să elibereze România. Pe 26 mai eliberam România. PNL va câştiga şi europarlamentarele, şi prezidenţialele”, a spus Ludovic Orban.

Gazda evenimentului de la malul mării, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a vorbit în discursul său despre un oraş aflat în ruină, sărăcit de „ciuma roşie. „Din păcate, acest oraş, simbol al judeţului Constanţa, a fost în ultimii 30 de ani sărăcit. Acest oraş a fost lovit de o boală care a întârziat dezvoltarea, o boală care continuă să îi ţină pe români dependenţi de o clică de hoţi şi incompetenţi. I se spune „ciuma roşie”. Au promis opt spitale regionale şi nu au făcut niciunul, nu au reuşit să facă niciun kilometru de autostradă, au devalorizat moneda naţională, românii pleacă din ţară, de parcă am fi în stare de asediu, iar pesediştilor le e frică să iasă pe stradă. Este limpede că PSD şi ALDE sunt incompatibili cu România. Avem exemplul primarilor PNL, care au arătat performanţa şi pe preşedintele Klaus Iohannis, care este garanţia euroatlantică pentru România. PNL generează bunăstare pentru România. Doar împreună vom reuşi!”, a exclamat deputatul constănţean.

Au mai vorbit electoratului liberal şi prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, care a afirmat că „pe 26 mai avem de dat două voturi vitale. Un vot pentru referendumul împotriva corupţilor şi un vot pentru Europe“, precum şi europarlamentarul Siegfried Mureşan, purtător de cuvânt al PPE, senatorul George Stângă, europarlamentarul Cristian Buşoi, deputatul Victor Paul Dobre, vicepreşedinte al partidului, sau Vlad Nistor, vicepreşedintele PNL, de asemenea candidat la europarlamentare, şi Robert Sigărtău, secretarul general al PNL. Din cauza timpului nefavorabil, întâlnirea cu electoratul liberal din oraşul Ovidiu s-a anulat. În schimb, conducerea PNL şi candidaţii la europarlamentare au mers în comuna Mihail Kogălniceanu, unde s-au întâlnit cu activul de partid şi cu simpatizanţi liberali.


Citeşte şi:
 

LIVE TEXT Lansarea candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, la Constanţa. Rareş Bogdan, prezent la eveniment (galerie foto + video)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 338

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 351

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 383

Proiect PNL pentru a completarea Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004!

14 Apr 2024 411

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 390

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 688

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 782

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 629

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 599

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1742

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1155

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 512

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 356

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 682

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 450