Sub sloganul „România în primul rând“, PNL şi-a prezentat echipa de europarlamentari în faţa electoratului din Regiunea Sud-Est (galerie foto)

Peste 3.000 de membri ai Partidul Naţional Liberal au participat, la Constanţa, la întâlnirea Regională Sud-Est cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţi partidului pentru alegerile europarlamentare, la Pavilionul Expoziţional.
Cu această ocazie, o parte a candidaţilor liberali pentru alegerile europarlamentare şi-au transmis mesajele propriului electorat.
 
La întâlnire au participat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi la alegerile europarlamentare, precum Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan, Dan Motreanu, Cristian Buşoi sau dobrogeanul Vlad Nistor.
 
Candidaţii PNL la europarlamentare au fost primiţi cu multă căldură ieri, la Constanţa, iar discursurile mobilizatoare au fost aplaudate la scenă deschisă. Fostul jurnalist Rareş Bogdan şi-a fascinat audienţa şi nu a avut nevoie de notiţe pentru asta.
 

„Votul de pe 26 mai este pentru a rămâne în Europa“

 
De la Constanţa, Rareş Bogdan a transmis tuturor liberalilor că „votul de pe 26 mai nu este un vot pentru a trimite nişte europarlamentari la Bruxelles. Este un vot în care hotărâm dacă România stă în Europa în primul rând. E votul României în Europa. E votul recâştigării demnităţii. În primele 30 de zile de la preluarea guvernării, PNL este obligat să taie pensiile speciale. În afara militarilor şi a magistraţilor, toate celelalte 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară. Constanţa înţelege ce vreau sa spun, pentru că a fost condusă de echipa Mazăre - Constantinescu - Strutinsky. Gaşca a fost înlocuită cu alta, la fel de nocivă. Constanţa a fost abandonată“.
 
Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare a mai anunţat că săptămâna viitoare va merge acasă la Liviu Dragnea. „Sâmbăta viitoare vom organiza un miting în capitala corupţilor, în Alexandria. Le-am transmis că vine lupul acolo, să le arătăm că timpul lor a expirat, timpul lui Dragnea a expirat. Vom fi acolo cu miile să le spunem asta. Ne-am săturat să vorbim de oameni care nu iubesc această ţară, care ne desconsideră”.
 
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis celor prezenţi că partidul său va şti să aducă prosperitatea tuturor românilor, dacă prin vot li se va da această şansă. „Vă chem la luptă, în aceste zile, lăsaţi totul deoparte şi vorbiţi cu oamenii şi împreună să-i chemăm să elibereze România. Pe 26 mai eliberam România. PNL va câştiga şi europarlamentarele, şi prezidenţialele”, a spus Ludovic Orban.

Gazda evenimentului de la malul mării, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a vorbit în discursul său despre un oraş aflat în ruină, sărăcit de „ciuma roşie. „Din păcate, acest oraş, simbol al judeţului Constanţa, a fost în ultimii 30 de ani sărăcit. Acest oraş a fost lovit de o boală care a întârziat dezvoltarea, o boală care continuă să îi ţină pe români dependenţi de o clică de hoţi şi incompetenţi. I se spune „ciuma roşie”. Au promis opt spitale regionale şi nu au făcut niciunul, nu au reuşit să facă niciun kilometru de autostradă, au devalorizat moneda naţională, românii pleacă din ţară, de parcă am fi în stare de asediu, iar pesediştilor le e frică să iasă pe stradă. Este limpede că PSD şi ALDE sunt incompatibili cu România. Avem exemplul primarilor PNL, care au arătat performanţa şi pe preşedintele Klaus Iohannis, care este garanţia euroatlantică pentru România. PNL generează bunăstare pentru România. Doar împreună vom reuşi!”, a exclamat deputatul constănţean.

Au mai vorbit electoratului liberal şi prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, care a afirmat că „pe 26 mai avem de dat două voturi vitale. Un vot pentru referendumul împotriva corupţilor şi un vot pentru Europe“, precum şi europarlamentarul Siegfried Mureşan, purtător de cuvânt al PPE, senatorul George Stângă, europarlamentarul Cristian Buşoi, deputatul Victor Paul Dobre, vicepreşedinte al partidului, sau Vlad Nistor, vicepreşedintele PNL, de asemenea candidat la europarlamentare, şi Robert Sigărtău, secretarul general al PNL. Din cauza timpului nefavorabil, întâlnirea cu electoratul liberal din oraşul Ovidiu s-a anulat. În schimb, conducerea PNL şi candidaţii la europarlamentare au mers în comuna Mihail Kogălniceanu, unde s-au întâlnit cu activul de partid şi cu simpatizanţi liberali.


Citeşte şi:
 

LIVE TEXT Lansarea candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, la Constanţa. Rareş Bogdan, prezent la eveniment (galerie foto + video)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Salvate de pandemie și de votul PNL și PSD din CLM Constanța. Turnuri de 15 etaje pe locul fostului restaurant Parc din Mamaia (DOCUMENTE)

01 Jul 2022 2083

USR atacă la CCR Legea acvaculturii - „PSD şi PNL pun la cale un tun imobiliar în domeniul amenajărilor piscicole“

29 Jun 2022 387

Bogdan Huțucă Portul Constanța va beneficia de asistență tehnică de 300 de milioane de euro

29 Jun 2022 424

Vergil Chițac - „Prețul orei de parcare în centrul unui oraș civilizat trebuie să fie cât prețul unei cafele” !

29 Jun 2022 2198

Florin Cîțu, după demisia de la șefia Parlamentului - „Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia“

29 Jun 2022 489

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

29 Jun 2022 444

Înlăturarea lui Florin Cîțu de la șefia Senatului, posibil să fie discutată astăzi

29 Jun 2022 357

USR Constanța îi arată din nou pisica lui Vergil Chițac - „Primarul ține blocat noul regulament modificat al parcărilor din Constanța”!

29 Jun 2022 872

Alegeri în organizația de femei a PNL Constanța. Cine candidează pentru o funcție de conducere (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Jun 2022 1152

Adriana Arghirescu candidează pentru funcția de președinte al organizației de femei a PNL Constanța

24 Jun 2022 716

Din aberațiile ședințelor în format videoconferință. CJC a alocat aproape 1.5 milioane de lei unei Asociații al cărui secretar este chiar un consilier județean PNL (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 2365

Cum răspunde USR Constanța la declarațiile primarului în legătură cu regulamentul parcărilor

19 Jun 2022 738

ZIUA LIVE. Adriana Arghirescu despre ieșirea primarului Chițac la adresa consilierilor „ Este foarte multă presiune și ajungi să te întrebi - cine mai este cu mine în lupta asta? ” (VIDEO)

17 Jun 2022 884

ZIUA LIVE. „Bombele cu ceas", dispozitive ce pot oricând „detona" instituția Consiliului Local Municipal

15 Jun 2022 1057

Liviu Brătescu a depus jurământul de credință în Senat, în urma demisiei Iulianei Scântei

14 Jun 2022 505