Succes mare PNL scapa de dizolvare

1213714729.jpg

Liberalii de la malul marii vor "trage invatamintele" in cadrul Delegatiei Permanente programate pe 29 iunie

Ultima declaratie a presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu, a creat emotii si in randul membrilor conducerii organizatiei judetene de la Constanta. Doar cele aproape doua procente obtinute peste "limita admisa" i-a facut sa rasufle usurati pe liderii PNL Constanta. Tariceanu a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Central, ca liberalii din conducerile filialelor care au obtinut sub 15% la votul politic pentru consiliile judetene trebuie sa-si depuna mandatele in cadrul intrunirii Delegatiei Permanente ce va avea loc pe 23 iunie. Masura are ca scop reorganizarea acelor filiale si gasirea solutiilor salvatoare astfel incat, la viitoarele confruntari electorale, PNL sa obtina un scor mai bun. Cu toate ca lipsa de performanta trebuie sa dea de gandit si impune luarea de masuri pentru "iesirea din zona mediocritatii", cu toate ca Tariceanu considera ca "liberalii nu mai trebuie sa fie toleranti", in PNL Constanta va fi doar o "revolutie de catifea". Presedintele organizatiei judetene, deputatul Gheorghe Dragomir, ne-a declarat ca "o analiza pe scurt" a situatiei inregistrate in urma alegerilor locale a fost facuta in cadrul Biroului Municipal si a celui Judetean al PNL Constanta. Momentul de bilant al liberalilor va fi, potrivit lui Dragomir, pe 29 iunie in cadrul Delegatiei Permanente. "Vom analiza rezultatele pe localitati, vom trage invataminte si vom vedea ce reparam", a adaugat presedintele PNL Constanta. In pofida unor rezultate sub asteptari in multe din localitatile judetului, Gheorghe Dragomir a recunoscut: "nu astept demisii si nici nu cer demisii". Liderul PNL Constanta a afirmat ca "multe au fost peste putintele candidatilor" si asta intrucat, spune el, s-a decurs la cumpararea voturilor. "Pur si simplu s-a recurs la schimburi vot pe bani cash, ceea ce ne-a uimit foarte mult", a mentionat Dragomir. El sustine ca s-au alocat sume fabuloase si a dat ca exemplu cazul localitatii Cogealac unde, "dupa cum se vehiculeaza, ar fi fost cumparate in jur de 2000 de voturi" si se asteapta verdictul organelor abilitate sa ancheteze. In contextul prezentat si sub pretextul ca este an electoral, in PNL Constanta "nu vor exista sanctiuni". "Trebuie sa strangem randurile, sa ascultam si sa aplicam propunerile menite sa imbunatateasca situatia si scorul in confruntarile urmatoare", a concluzionat presedintele organizatiei judetene PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.

Scris de: {autor}Mihaela CIORBARU {/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 263

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 617

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 554

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 529

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 747

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 551

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 658

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 521

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 777

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14182

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 935