Turcescu (PMP) - „Precampania electorală, un concurs de împânzit cu panouri oraşele şi satele, dar nimic... memorabil!“


Bulevardele, străzile chiar şi drumurile de pământ ale satelor din toată ţară sunt „asfaltate” cu panouri electorale. Şi asta pentru că în perioada de precampanie, candidaţii îşi pot face în voie reclamă politică, din 12 octombrie, însă, când începe oficial campania electorală, regulile se schimbă, astfel, tot acest spectacol cu afişe va dispărea.


În perioada de campanie propriu-zisă, afişele vor fi postate numai în locurile de panotaj special amenajate de autorităţile locale.
Disconfortul vizual e pentru toată lumea, nu doar pentru oamenii de rând, ci şi pentru politicieni.


Robert Turcescu, deputat PMP de Constanţa, spune că se uită la campania electorală (încă neîncepută oficial, dar, de fapt, în plină desfășurare!) şi când vede concursul candidaţilor de a împânzi la propriu oraşele şi satele cu panouri pe toate gardurile și în toate intersecţiile, îl bufneşte „râsu'-plânsu'“.

„Unii sunt în goana contra-cronometru după notorietate, alţii patronează boiereşte spaţiul de afișaj cu figura lor mulţumită, ca nişte gurmanzi ridicaţi de la un ospăț îndestulător. Ce n-au înţeles e că până la a ajunge să crezi că prin astfel de metodă te faci cunoscut sau votat exista o condiţie necesară pe care niciunul dintre ei n-o îndeplineşte: e nevoie să fi făcut ceva memorabil! Şi nu e nevoie să fie neapărat o faptă, poate fi şi o idee, şi nu e nevoie să fie din trecut, poate fi lansată şi azi, şi mâine, doar să fie ceva despre care să se vorbească, ceva care să incite, să stârnească o controversă, o discuţie la birou, acasă sau în jurul grătarului în week-end. Avem aşa ceva? N-avem, părerea mea. Mai sunt 40 de zile până la primul tur. Poate, poate...” - a afirmat deputatul PMP.


Citeşte şi:

Prezidenţiabilii cu pretenţii de turul al doilea şi-au „împărţit“ oraşul. Constanţa, împânzită de bannere electorale (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Până la data de 24 martie 2024 APIA primește cereri de plată pentru bunăstarea animalelor

28 Feb 2024 545

O nouă televiziune apare în România! Ce vedete vor apărea pe post

17 Jan 2024 909

APIA, în grevă, din decembrie. În activitatea instituției nu vor fi blocaje

14 Dec 2023 884

Robert Turcescu, fost parlamentar de Constanţa, coordonator la „Evenimentul Zilei“

20 Jan 2021 2128

Care sunt parlamentarii de la Constanța care nu se vor mai regăsi în viitorul legislativ?

21 Dec 2020 4732

Robert Turcescu (PMP) “Guvernul trebuie să discute și despre situația artiștilor români, să revină pe scenă și să-și plătească facturile”

20 May 2020 2946

Robert Turcescu, despre consecințele plafonării prețurilor la medicamente „Îmi repugnă specula, însă faptul că am putea muri, cu mai mulți bani în buget, mă revoltă și mai tare!”

02 Apr 2020 2786

Deputatul PMP de Constanța Robert Turcescu cere plafonarea salariilor și a pensiilor speciale plătite din bugetul de stat!

20 Mar 2020 3583

Deputatul Robert Turcescu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să renunţe la ideea anticipatelor

11 Mar 2020 2452

Jazz-ul românesc este în doliu. A murit Garbis Dedeian. Relația pe care o avea cu Harry Tavitian (video)

14 Jan 2020 4404

Guvernul Dăncilă, sub semnul întrebării. Cum vor vota la moţiune parlamentarii de Constanţa!

25 Sep 2019 1961

Fără număr de la Ministerul Culturii Turcescu (PMP) - „Asociaţia condusă de Cumpănaşu a luat pe nişte broşurici despre Anul Centenar un milion de lei!“ (document)

12 Sep 2019 2051

Rovana Plumb, expresia puterii politice de la Bucureşti Robert Turcescu (PMP) - „A ajuns comisar european. Europo, te-ai scos!“

10 Sep 2019 2382

Robert Turcescu (PMP) - „Orice zi în plus cu Viorica, Arafat, miliţieni, procurori şi judecători lipsiţi de discernământ înseamnă crimă cu premeditare!“

29 Jul 2019 2444

Deputatul PMP Robert Turcescu a obţinut datele oficiale de la MAI Revoltător! În România condusă de PSD - ALDE, 4.450 de condamnaţi sunt în libertate! (documente)

04 Jul 2019 2742