Udrea Un serviciu din MAI se implica in lupta politica

elena-udrea.jpgAcuzaţii grave lansate de Elena Udrea. Ministrul Turismului susţine că un serviciu din subordinea MAI se implică în lupta politică. Afirmaţia a fost făcută la Şcoala de vară a democrat-liberalilor.

Continuarea pe http://www.realitatea.net/...


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

surmelis argentina pusa

05 Sep, 2009 07:49

Voi ziaristii de rea credinta, o sa "picati" o data cu PNL-ul pe care il ajutati sa se mentina in razboiul politic declansat de acesta ptr. destabilizarea tarii. Sa va fie rusine. Numai ziaristi nu sunteti.

surmelis argentina pusa

05 Sep, 2009 04:57

Poate este creat un serviu secret si personal in slujba celor care formeaza PNL-ul,la cel mai inalt nivel. E posibil sa-si fi cumparat si arme de genul CU MICROUNDE,camere ascunse cu termoviziune,din moment ce ei cunosc tot ce se intampla in tabara adversa si mai fac si inregistrari pe care le dau publicitatii. N-ar fi exclus ca incendiul cladirii din sectorul nr. 1, adica cel folosit de primarie sa nu fie opera lor. Motivatia ar fi,ori distrugerea firmei care facea lucrarile de restaurare sau distrugerea cladirii pentru a elibera terenul in scopul folosirii lui cu alta destinatie. Este un caz ciudat ,la fel cu incendiul de la biserica armeneasca. La biserica armeneasca s-au folosit arme atat din aer cat si de pe sol. Acum arma de pe sol a fost anihilata ,deoarece ar fi fost si incendii la nivelele inferioare ,nu numai pe acoperis. Prea repede s-a extins focul pe o lugime destul de considerabila. Asta dovedeste ca au fost focare mici pe toata lugimea acoperisului. Arma cu microunde ,data la o putere mare poate provoca un incendiu ,cand este vorba de lemn uscat. Aceeasi arma poate actiona o ALARMA montata pe acoperisul unui bloc, cum este cazul bancii BRD din orasul Harsova de Constanta. Aceasta arma ,data la putere mare poate ucide omul,cand ii este tintita inima sau creierul, sau poate provoca boli canceroase,deoarece se folosesc RADIATII. Cine are aceasta ARMA in dotare devine CRIMINAL INVIZIBIL. Ce este de facut ? E NEVOIE de interventia serviciilor secrete ,care la randul lor trebuie sa-si cumpere asemenea arme ,dar in alt scop , nu cel de ASASINAT invizibil. D-l IONEL CHIRITA fost primar liberal a primit de la Guvernul Tariceanu ,foarte multi bani care s-au EVAPORAT ,lasand niste cladiri incepute si nefinalizate nici pana azi. Se pare ca diferenta de bani ,care nu este una MICA , a fost redirijata in cumpararea unor asemenea ARME si camere cu termoviziune. Actualul primar tace ca un peste. De ce ? Este implicat in afcere ? sau este amenintat? Eu cred ca sunt amandoua cauzele la un loc. Orasul Harsova cu oamenii sai de buna credinta sufera de pe urma unei familii teribiliste ,ahtiate dupa puterea politica.

Articole asemanatoare

Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară

28 Mar 2024 305

Document Cum va arăta viitorul campus școlar, construit la Ovidiu, județul Constanța, de Institutul Maarif?

27 Mar 2024 554

Ianis Hagi și Florin Tănase, marcatorii României în amicalul contra Columbiei. Tricolorii, de la 0-3 la 2-3! (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 892

Uniunea Democrată Turcă din România organizează la Muzeul de Artă Constanța prima manifestare culturală din această primăvară

19 Mar 2024 440

Vom dormi mai puțin cu o oră. Când trece România la ora de vară?

16 Mar 2024 1251

Investiție în Năvodari Ce a decis Tribunalul Constanța cu privire la autorizația de construire pentru Stely Metal SRL?

14 Mar 2024 1961

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 679

Fotoreportaj Constanța Primăvara - anotimpul în care natura prinde culoare (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 434

Licitație publică DGAS cumpără servicii de instalare de utilaje de prelucrare a băuturilor pentru pavilioanele pentru pensionari din Constanța

05 Mar 2024 434

Abuz sexual asupra unui elev, la o școală din București. Minorul ar fi fost agresat a doua oară

04 Mar 2024 583

Surpriză în traficul din Constanța! Polițiștii rutieri au surprins femeile de 1 Martie (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 582

Mărțișoare muzicale pregătite de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

01 Mar 2024 569

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 840

Justiție Constanța Ce au decis magistrații în procesul deschis de Prefectura Constanța împotriva Stely Metal SRL

29 Feb 2024 604

Este oficial! Club Sportiv Universitar Neptun Constanța, radiat!

25 Feb 2024 974