Un membru al PMP Constanța l-a înlocuit pe Marian Vasiliev în conducerea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului


Organizația județeană Constanța a Partidului Miscarea Populară, are un reprezentant într-una dintre cele mai importante autoritati la nivel central.
Este vorba despre Ruana Florina Ceaușescu, numită, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisă de premierul Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial, în funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

“Numirea în funcția de vicepreședinte al AAAS mă onorează. Voi depune toate eforturile pentru a îndeplini această funcție cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceaușescu care este membru PMP Constanța din 2016 și s-a implicat activ în campania de la alegerile locale. Femeia este partenera de viață a consilierului județean PMP, Virgil Cristian Senopol.
Vă reamintim, în 2017, prin decizia premierului de la acea vreme, Sorin Grindeanu, tot un constănțean a deținut această funcție. Este vorba despre Marian Vasiliev. Anul acesta, Vasiliev a fost demis de premierul Orban din funcția care acum a revenit prin negociere politică, PMP. 
Vasiliev a atacat demiterea, însă în luna aprilie 2020, Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în dosarul în care fostul senator PPDD Marian Vasiliev a dat în judecată Guvernul Orban, după ce a fost demis de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Judecătorii Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanța, prin decizia nr.43/CA/08 aprilie 2020, au respins cererea formulată de fostul senator PPDD Marian Vasiliev de suspendare a actului administrativ, ca nefondată. Decizia nu este definitivă.

Despre AAAS


Potrivit paginii oficiale de internet a instituției Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S) este instituţia românească de referinţă în domeniul administrării/ vânzării acţiunilor statului şi al valorificării creanţelor cu o experienţă de peste 20 de ani.

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului este cea mai lungă prezenţă pe piaţă în calitate de administrator al activelor şi intereselor economice ale statului român, având cea mai mare experienţă acumulată în diferite segmente decizionale pe acest domeniu.

Partener recunoscut de organismele internaţionale şi coordonator al programelor de restructurare, eficientizare şi privatizare a activelor statului, A.A.A.S. are o contribuţie esenţială la maximizarea rezultatelor administrării intereselor economice ale statului.

Autoritatea are atribuţii în domeniul administrării – privatizării, postprivatizării şi valorificării creanţelor, având, în prezent, 220 de angajaţi cu expertiză în zona juridică, insolvenţă, management şi analiză financiară.
 
Citește și:


Constănțeancă numită vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Orban a semnat ordinul

Fostul senator PPDD Marian Vasiliev, la judecată cu Guvernul Orban. A pierdut (minută)

Marian Vasiliev, la judecată cu Guvernul Orban, după ce a fost demis de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Constănţeanul Marian Vasiliev, demis din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

Constănţeanul Marian Vasiliev vice la Administrarea Activelor Statului. Oana Schmidt-Hăineală la Justiţie
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 461

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 890

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 870

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 728

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 706

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 422

Dreapta Unită a depus la Prefectură un Memoriu prin care solicită sesizarea Guvernului cu privire la adoptarea OUG privind organizarea și desfășurarea alegerilor (DOCUMENT)

11 Mar 2024 458

Șase primari din județul Constanța vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie!

03 Mar 2024 1504

Justiție Constanța Ablez Gihan pierde procesul împotriva Partidului Mișcarea Populară Constanța

30 Jan 2024 660

Consilierul local de la Techirghiol, Laurențiu Papu rămâne cu decizia de excludere din PMP

18 Jan 2024 471

Cei trei PMP-iști excluși pentru „coabitare” cu PSD au atacat la Tribunal deciziile Consiliului Executiv Județean al formațiunii politice

17 Dec 2023 929

În ședința precedentă, proiectul a fost respins Mihai Lupu propune o nouă arhitectură instituțională. PNL reclamă aspecte de nelegalitate, Pro România depune amendamente. PMP votează, USR și PSD, tac! (DOCUMENTE)

11 Dec 2023 1434

Fostul primar al orașului Techirghiol, exclus din PMP după ce ar fi bătut palma cu PSD pentru alegerile din 2024

10 Dec 2023 1974

#Dobrogea145 Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

21 Nov 2023 1047

Claudiu Iorga Palaz, consilier județean PMP în Consiliul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

24 Jul 2023 2660