Un PC-ist pentru 23 August

Conservatorii au continuat seria prezentarilor de candidati pentru functiile de primari din judet cu pretendentul pentru Primaria 23 August, Sorin Dinu.

In prezenta unui "cvorum" impresionant, presedintele organizatiei judetene, Ion Minca, l-a introdus in "scena" pe Sorin Dinu, candidatul pentru Primaria 23 August. Fara pic de experienta in administratia locala, fost membru PNG-CD pentru o scurta perioada si convertit in conservator, Dinu reprezinta, de departe, "modelul" de primar. Cu dificultati evidente in a-si structura si prezenta un parcurs profesional si personal, conservatorului i-au fost puse anumite cuvinte "in gura" de catre Minca. Intrebat de motivatiile pe care le-ar putea invoca astfel incat cetatenii sa-l voteze, pretendentul si-a explicat vag candidatura: "Dat fiind faptul ca sunt om al satului, cunosc problemele cu care se confrunta localnicii si as putea sa incerc sa le rezolv. Intotdeauna e loc de mai bine". Prezenti la intalnire, cativa membri PC au enuntat unele proiecte pe care le-ar realiza colegul lor daca ar ajunge primar. Minca a motivat sustinerea lui Dinu astfel: "Exista mult tineret in comuna care ar vota candidatul nostru". Intr-o maniera dezamagitoare de actiune pentru un presedinte de partid cu pretentii, Minca a adaugat: "Nu ma bat cu pumnul in piept ca o sa castigam primaria de aici, insa contez ca vom avea macar doi consilieri. Important este ca problemele sa fie rezolvate si sa existe colaborare pe plan local".

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 506

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 495

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 517

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 725

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 548

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 654

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 519

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 774

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3404

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14147

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 934

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 937