UPDATE. Conducerea centrală va stabili calendarul scrutinului intern. Ion Dumitrache vrea să candideze pentru funcția de președinte al organizației municipale a PSD Constanța
UPDATE:

După ședința Biroului Permament Municipal, organizația județeană PSD Constanța a transmis printr-un comunicat de presă că „nu există nicio dată stabilită și aprobată pentru alegeri în acest moment, calendarul alegerilor urmând să fie avizat într-o primă etapă de conducerea națională a partidului și anunțat și pus în aplicare ulterior".


Știrea inițială:

Miercuri, 14 septembrie de la ora 18.00 se reunește Biroul Permanent Municipal al PSD Constanța care trebuie să aprobe calendarul Conferinței de alegeri a organizației municipale care ar trebui să aibă loc pe 15 octombrie.

Potrivit declarațiilor președintelui interimar al organizației, Ion Dumitrache la Conferința de alegeri vor participa aproximativ 300 de delegați.

Până atunci însă, vor avea loc Adunările generale în cele 211 organizații locale de la nivelul municipiului (n.r. în perioada 15 septembrie - 5 octombrie) iar în intervalul 5-15 octombrie, se depun candidaturile pentru Conferința de alegeri - a declarat pentru ZIUA de Constanța, Ion Dumitrache.

Candidaturile trebuie validate și de Organizațiile locale și în final de Biroul Permanent Municipal.

Întrebat dacă va candida pentru funcția de președinte al organizației municipale, Dumitrache a răspuns „DA". Acesta și-a motivat candidatura prin faptul că echipa este cea care i-ar fi cerut să continue munca de partid.


Acesta a mai spune că toate candidaturile sunt binevenite, în spiritul democrației interne de partid și a adăugat că din informațiile sale, mai sunt interesați de o candidatură la nivelul organizației municipale și consilierul local municipal, Dan Georgescu dar și deputații PSD, Lucian Lungoci și Horia Țuțuianu.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „În perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța“
 

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, exclus din PMP Constanța. De ce a fost luată această decizie

21 Mar 2023 568

Proiecte de infrastructură, care pot descongestiona traficul către sudul litoralului, ţinute în sertar de ministrul Grindeanu!

16 Mar 2023 739

Iulian Călin a fost exclus din USR Constanța LIVE. USR Constanța, despre protocolul politic cu PNL de pe plan local!

14 Mar 2023 1154

Evenimentele zilei de 12 martie Ziua scoicilor la cuptor. Iată o rețetă delicioasă și ușor de pregătit

12 Mar 2023 650

Edvochia Aelenei s-a reafiliat grupului parlamentar AUR. Pentru că nu avea birou, senatoarea și-a desfășurat activitatea în barul și în garderoba instituției

11 Mar 2023 1115

ZIUA LIVE Există o reținere în a investi încredere politică egală într-o femeie vs. un bărbat? (VIDEO)

10 Mar 2023 925

ZIUA LIVE. Politica e de genul feminin?

09 Mar 2023 996

„Iubite prieten ce vei găsi aceste rânduri, Dumnezeu să te binecuvânteze“. Mesaj descoperit în zidurile Cazinoului din Constanța (GALERIE FOTO)

07 Mar 2023 1182

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării România este printre primele state din lume care reglementează diplomația și igiena cibernetică într-o lege

01 Mar 2023 572

Un plic București-Mangalia a făcut.... șase luni cu Poşta! Este surprinzător unde a ajuns inițial coletul

20 Feb 2023 1266

Proiect de lege depus de USR Scutirile medicale pentru orele de educație fizică și sport s-ar putea elibera doar de către medicul unității de învățământ sau de medicul de familie

18 Feb 2023 1034

Senatoarea Alternativa Dreaptă, Edvochia Aelenei vrea să modifice condițiile de candidatură pentru independenți

08 Feb 2023 1302

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Anul 2023 va fi crucial pentru că este nevoie de o gestionare extrem de bună a marilor proiecte de investiții”

04 Feb 2023 1341

Sesiunea comemorativă „Iuliu Maniu, un patriot în slujba Țării“, la Biblioteca Academiei Române

02 Feb 2023 710

28 de ani de la moartea ziaristului și omului politic George Beza. Povestea celui care a militat împotriva regimurilor totalitare

02 Feb 2023 784