UPDATE Conducerea PSD participă la Școala Politică de Vară a TSD de la Costinești. Ce au declarat Marcel Ciolacu și Gabriela Firea?UPDATE:


Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a TSD, despre România Educată, că alături de colegii lui din Parlament, o să se implice pentru a aduce îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite.

El a ţinut să precizeze că nu este important proiectul şi a făcut aluzie la preşedintele Klaus Iohannis, iniţiatorul România Educată, spunând că ”nu a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul şi nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.
 

Ciolacu a anunţat că PSD va modifica pachetul de legi ale educaţiei în Parlament.

”Alături de colegii mei din Parlament, o să ne implicăm să schimbăm şi să aducem îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite, cu toate că este momentul ca anumite instiutţii de învăţământ să încercăm să strângem elita României, cei mai buni copii. Dar învăţământul este şi pentru cei care nu au aceste resurse şi pentru cei nevoiaşi. Învăţământul trebuie să aibă clar nişte linii trasate, să descoperim aceşti tineri de excepţie, în toate păturile societăţii”, a arătat Marcel Ciolacu, la Costineşti.

Ciolacu le-a spus tinerilor că nu există "trucuri" cu privire la cum să devină buni politicieni

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus vineri tinerilor social-democraţi, la Costineşti, după ţinerea unui moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, că nu există o reţetă referitor la cum aceştia să devină buni politicieni, explicând cum a ajuns el liderul partidului.

"Este o zi de sărbătoare mare, este Sfânta Ana astăzi, dar este şi o zi de doliu, a murit unul dintre cei mai însemnaţi monarhi ai omenirii. (...) La noi, creştineşte este să ţinem un moment de reculegere", a afirmat Ciolacu la deschiderea şcolii politice de vară a Tineretului Social Democrat.

Ciolacu le-a spus tinerilor că nu există "trucuri" cu privire la cum aceştia să devină buni politicieni şi cum a intrat el în politică pornind de la TSD."Nu aş continua cu glume, glumiţe, am înţeles că deja au înfiinţat o poliţie a glumelor, e coordonată de cineva cu batistuţă, de altfel un obişnuit de al nostru la şedinţele de vară ale Partidului Social Democrat. Nimeni nu are reţeta despre cum să deveniţi buni politicieni. Şi eu am pornit de la TSD Buzău. Nu am visat vreodată că, la un moment dat, colegii o să mă aleagă să fiu preşedintele Partidului Social Democrat. Lucrurile, câteodată, nu trebuiesc forţate, trebuiesc lăsate să fie în firea lor", a declarat liderul PSD.

El a mai spus că cel mai mare vis pe care l-a avut a fost de a deveni primarul municipiului Buzău.
 

Firea despre candidatura la Primăria Capitalei: „Voi merge acolo unde mă trimite echipa PSD"

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, prim-vicepreşedinte PSD, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Costineşti, referindu-se la o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei, că va merge „acolo unde o trimite echipa PSD”.

Afirmaţia sa a venit în contextul în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea va câştiga Primăria Capitalei la viitoarele alegeri.


Știrea inițială

S-a dat startul Școlii Politice de Vară a Tineretului Social Democrat, ediția 2022.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, deputatul PSD, Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, președintele ANPC, Horia Costantinescu și Mihai Ghigiu, președintele TSD, participă la Școala Politică de Vară a TSD care au loc la Costinești.

 
#Echipă, #educație și #viitor sunt cele 3 elemente pe care peste 1300 de tineri social democrați din toata țara le dezbat astăzi alături de liderii Partidului Social Democrat, pentru că numai prin efortul tuturor generațiilor reușim să facem schimbările pe care le așteptăm cu toții.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marcel Ciolacu „Eu am o obligaţie ca lider al PSD să am grijă de cei cu venituri, de exemplu, sub 4.000 de lei“

09 Nov 2022 550

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Constanța „80% din energia produsă de România trebuie sa intre in zona de reglementare“ (VIDEO)

01 Nov 2022 679

LIVE VIDEO+TEXT Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu, în vizită oficială în Portul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Nov 2022 1766

Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării, a depus jurământul de învestitură în funcţie - VIDEO

31 Oct 2022 544

Președintele PSD, Marcel Ciolacu „Toate pensiile trebuie mărite, e un lucru corect, dar soluţia finală trebuie să o luăm în coaliţie“

22 Oct 2022 820

Marcel Ciolacu „Prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați“

01 Oct 2022 580

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu președintele Parlamentului Regatului Danemarcei

27 Sep 2022 656

Ciolacu, la început de an școlar #RomâniaEducată trebuie să funcţioneze pentru toţi, nu doar pentru elitele privilegiate

05 Sep 2022 663

Liderul PSD, Marcel Ciolacu în doliu! S-a stins din viața mama sa

01 Sep 2022 993

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 30 august 2022

31 Aug 2022 978

Liderul PSD, Marcel Ciolacu „PSD îi va proteja atât pe români, cât și companiile care produc în România pentru a rezista șocurilor produse de criza energetică!“

30 Aug 2022 746

LIVE VIDEO+TEXT Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor - „Nu l-am schimbat pe Florin Goidea de la conducerea Portului. I s-a terminat mandatul. Lucrurile puteau fi gestionate mult mai bine"

30 Aug 2022 1629

Marcel Ciolacu - „Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere“

22 Aug 2022 640

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă îi cere public lui Marcel Ciolacu să prezinte cum arată ”dezastrul” din Portul Constanța

16 Aug 2022 2197

Marcel Ciolacu „Primele sume de bani le-am făcut în portul Constanța“ (VIDEO)

09 Aug 2022 1096