UPDATE Conducerea PSD participă la Școala Politică de Vară a TSD de la Costinești. Ce au declarat Marcel Ciolacu și Gabriela Firea?



UPDATE:


Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a TSD, despre România Educată, că alături de colegii lui din Parlament, o să se implice pentru a aduce îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite.

El a ţinut să precizeze că nu este important proiectul şi a făcut aluzie la preşedintele Klaus Iohannis, iniţiatorul România Educată, spunând că ”nu a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul şi nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.
 

Ciolacu a anunţat că PSD va modifica pachetul de legi ale educaţiei în Parlament.

”Alături de colegii mei din Parlament, o să ne implicăm să schimbăm şi să aducem îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite, cu toate că este momentul ca anumite instiutţii de învăţământ să încercăm să strângem elita României, cei mai buni copii. Dar învăţământul este şi pentru cei care nu au aceste resurse şi pentru cei nevoiaşi. Învăţământul trebuie să aibă clar nişte linii trasate, să descoperim aceşti tineri de excepţie, în toate păturile societăţii”, a arătat Marcel Ciolacu, la Costineşti.

Ciolacu le-a spus tinerilor că nu există "trucuri" cu privire la cum să devină buni politicieni

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus vineri tinerilor social-democraţi, la Costineşti, după ţinerea unui moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, că nu există o reţetă referitor la cum aceştia să devină buni politicieni, explicând cum a ajuns el liderul partidului.

"Este o zi de sărbătoare mare, este Sfânta Ana astăzi, dar este şi o zi de doliu, a murit unul dintre cei mai însemnaţi monarhi ai omenirii. (...) La noi, creştineşte este să ţinem un moment de reculegere", a afirmat Ciolacu la deschiderea şcolii politice de vară a Tineretului Social Democrat.

Ciolacu le-a spus tinerilor că nu există "trucuri" cu privire la cum aceştia să devină buni politicieni şi cum a intrat el în politică pornind de la TSD.



"Nu aş continua cu glume, glumiţe, am înţeles că deja au înfiinţat o poliţie a glumelor, e coordonată de cineva cu batistuţă, de altfel un obişnuit de al nostru la şedinţele de vară ale Partidului Social Democrat. Nimeni nu are reţeta despre cum să deveniţi buni politicieni. Şi eu am pornit de la TSD Buzău. Nu am visat vreodată că, la un moment dat, colegii o să mă aleagă să fiu preşedintele Partidului Social Democrat. Lucrurile, câteodată, nu trebuiesc forţate, trebuiesc lăsate să fie în firea lor", a declarat liderul PSD.

El a mai spus că cel mai mare vis pe care l-a avut a fost de a deveni primarul municipiului Buzău.
 

Firea despre candidatura la Primăria Capitalei: „Voi merge acolo unde mă trimite echipa PSD"

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, prim-vicepreşedinte PSD, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Costineşti, referindu-se la o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei, că va merge „acolo unde o trimite echipa PSD”.

Afirmaţia sa a venit în contextul în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea va câştiga Primăria Capitalei la viitoarele alegeri.


Știrea inițială

S-a dat startul Școlii Politice de Vară a Tineretului Social Democrat, ediția 2022.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, deputatul PSD, Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, președintele ANPC, Horia Costantinescu și Mihai Ghigiu, președintele TSD, participă la Școala Politică de Vară a TSD care au loc la Costinești.

 
#Echipă, #educație și #viitor sunt cele 3 elemente pe care peste 1300 de tineri social democrați din toata țara le dezbat astăzi alături de liderii Partidului Social Democrat, pentru că numai prin efortul tuturor generațiilor reușim să facem schimbările pe care le așteptăm cu toții.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 28 martie 2024

28 Mar 2024 261

Mesajul premierului Marcel Ciolacu prilejuit de Ziua Unirii Basarabiei cu România prilejuit de Ziua Unirii Basarabiei cu România

27 Mar 2024 246

Guvern Caravane medicale dotate cu echipamente, în comunități rurale

26 Mar 2024 451

Guvernul RomânieiCaravane medicale dotate cu echipamente vor ajunge în comunități rurale printr-un parteneriat al Guvernului cu societatea civilă

26 Mar 2024 334

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 25 martie 2024

25 Mar 2024 313

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 22 martie 2024

22 Mar 2024 259

95% dintre candidații PSD la alegerile locale, validați! Care este situația la Constanța

21 Mar 2024 1056

Peste 95% dintre candidaţii la consilii judeţene şi primării de municipii reşedinţă de judeţ, validați de Consiliul Politic Naţional al PSD

21 Mar 2024 694

Mihai Tudose, Gabriela Firea şi Claudiu Manda deschid lista PSD pentru europarlamentare

21 Mar 2024 604

Ramona Chiriac vrea să se retragă din fruntea listei PSD-PNL la alegerile europarlamentare (PRESA)

21 Mar 2024 440

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu -21 martie 2024

21 Mar 2024 315

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 20 martie 2024

20 Mar 2024 338

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 19 martie 2024

19 Mar 2024 347

IGSU România sprijină spitalul de campanie iordanian din Fâșia Gaza (DOCUMENT)

14 Mar 2024 421

Au fost făcute cunoscute numele candidaţilor la alegerile europarlamentare din partea alianței PSD-PNL

13 Mar 2024 880