UPDATE. LIVE VIDEO Peste 1200 de aleşi locali PMP, aşteptaţi astăzi la Parlament! Participă 40 de delegați de la Constanța (GALERIE FOTO+DOCUMENT)



UPDATE 

Moțiunea a fost adoptată azi, 29 octombrie. 



Peste 1200 de aleşi locali PMP, aşteptaţi astăzi la Parlament!


 Liga Aleșilor Locali este cel mai amplu eveniment organizat de PMP de la înființare până în prezent. Niciodată nu am fost mai mulți și mai puternici. De aceea privim cu încredere spre viitor., transmit reprezentanții PMP. 

Sunt 40 de delegați de la Constanța participă la eveniment. Delegația este condusă de Claudiu Palaz, președintele organizației PMP Constanța.

 Claudiu Palaz, președintele organizației.  

PMP are valoare! Nu știu dacă s-a pus vreodată problema să dispărem! Sunt convins că cei care sunt în sală știu asta. Asta dovedește că sunteți oameni politici care aveți o coloană vertebrală. Nu ați intrat în PMP care să plecați în altă parte! Ați dovedit că sunteți loiali. Putem să construim o dreaptă modernă! Dar asta numai cu voi. Voi sunteți cei care aduceți votul. Un singur lider nu poate aduce votul! Puterea se ia, puterea nu se cere! , a spus Palaz. 



Peste 1.300 de consilieri locali, din toata ţara, sunt asteptaţi, începând cu ora 12.00, la sala Alexandru Ioan Cuza, pentru a participa la Liga Aleşilor Locali (LAL).

Potrivit sursei citate, candidatul la funcţia de preşedinte al Ligii este consilierul judeţean şi preşedintele PMP Suceava, Marian Andronache om politic cu experienţă de peste 20 de ani în administraţia publică locală. Acesta a fost în perioada 2016 – 2020 viceprimar al Municipiului Suceava.


Titlul moţiunii este “Administraţia, mai aproape de cetăţean” şi propune o strategie coerentă de dezvoltare a comunităţilor locale şi de susţinere a românilor în contextul crizelor multiple suprapuse: economică, energetică, socială, demografică şi de leadership politic., a mai precizat sursa citată. 

Moțiunea a fost adoptată azi, 29 octombrie. 

În secțiunea Documente a materialului puteți consulta Lista moțiunii cu liga.

Printre numele pe de listă se regăsește și un constănțean Ștefan Chiriac , consilier județean PMP. 

Imagine de la eveniment, foto-Ludovic Orban

"Eu puteam să stau liniştit, să rămân complice, să mă complac în situaţia de lustruitor de ghete al lui Iohannis şi Ciolacu, numai că eu, împreună cu oameni de caracter, cu oameni de dreapta care nu au fost niciodată slugile PSD şi ale sistemului de putere, am spus nu.

Noi suntem împotriva modului în care guvernează România alianţa dintre nomenclatură şi securitate de 32 de ani, noi suntem oameni liberi care trăim pe propriile picioare, oameni care vrem binele României, binele fiecărui român. Împreună trebuie să construim o alternativă care să pună cu botul pe labe această mizerie de guvernare şi care să aibă cu adevărat forţa să realizeze pentru România saltul în dezvoltare pe care îl merităm.

Vă spun astăzi, clar şi limpede: disponibilitatea mea şi a colegilor mei pentru cooperare cu forţele de dreapta PMP, USR şi cu oamenii de dreapta este totală. Avem deschidere să construim cu adevărat o forţă care să dea României forţa de care are nevoie pentru a învinge, pentru a-şi depăşi condiţia de mediocritate şi pentru a ajunge o ţară respectată şi dezvoltată la nivel european", a spus Orban prezent la eveniment..


PMP consideră că este nevoie de o schimbare radicală de raportare la administraţiile publice locale prin descentralizarea proceselor decizionale şi a resurselor, dar şi prin încurajarea cetăţenilor să se implice în mecanismele administrative – decizionale de la nivel local. Liga Aleşilor Locali de astăzi este primul pas în acest sens.
 

”Suntem o voce importantă în administraţia publică locală şi vom continua să spunem adevărul. PSD şi PNL cred că pot minţi, şantaja sau cumpăra oameni utilizând resursele publice fără consecinţe. Noi însă suntem hotărâţi să apărăm fiecare român curajos din această ţară care vrea să facă politică liber şi exclusiv în interesul oamenilor. Baronimea locală din toată ţara s-a desprins complet de realitatea omului de rând. Acum, în prag de iarnă, toţi stau pitiţi şi fug de cetăţeni.

Au promis că nimeni nu va fi lăsat în urmă, dar milioane de români sunt îngroziţi de ziua de mâine. Au promis că vor construi spitale şi nu au construit nimic.

Au promis că vor construi şi vor renova şcoli, dar mii de instituţii de învăţământ au grupul sanitar în curte. Au promis oraşe şi comune cu drumuri asfaltate, însă suntem în continuare ţara europeană cu cele mai multe drumuri publice, la fel ca acum un secol.

Au promis că oamenii se vor simţi în siguranţă pe străzile României, dar în continuare clanurile de tip mafiot înspăimântă cetăţenii. Românii nu mai cred în nimeni şi nimic. Nu mai au niciun fel de aşteptări de la politicieni”, a scris sâmbătă pe Facebook liderul partidului, Eugen Tomac.


Sursa video: Youtube/ Placinta Adrian

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 502

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 586

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 528

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 551

Președintele PMP Constanța candidează și la alegerile europarlamentare

22 Mar 2024 683

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 814

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 793

Reacții puternice de la liderii ADU Constanța! Stelian Ion, Claudiu Palaz și Bogdan Bola, declarații despre decizia BEC

17 Mar 2024 774

Dreapta Unită a depus la Prefectură un Memoriu prin care solicită sesizarea Guvernului cu privire la adoptarea OUG privind organizarea și desfășurarea alegerilor (DOCUMENT)

11 Mar 2024 545

#Dobrogea145 Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

21 Nov 2023 1106

Vasile Ivanof, decedat Magistrații au decis rejudecarea dosarului dintre Stone Construct SRL și CJ Constanța, vizând contractul de la Capidava. Ce sume se află la mijloc?

29 Sep 2023 1003

LIVE VIDEO- TEXT Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință. Iată ce se discută (FOTO)

20 Sep 2023 1404

Claudiu Iorga Palaz, consilier județean PMP în Consiliul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

24 Jul 2023 2828

Un consilier local de la Costinești a demisionat. „Mulți au confundat administrația cu businessul”

02 May 2023 1762

Claudiu Iorga Palaz, PMP Constanța „Președintele CJ Constanța își alocă, pe lângă cheltuirea banului public după bunul plac, și dreptul de a minți“

01 Mar 2023 1808