UPDATE Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, prezent la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal din stațiunea Venus (DOCUMENTE)

UPDATE:
Programul oficial al Școlii de Vară „Next Level Leadership” a debutat cu workshop-ul „Legile EDUCAȚIEI – Cum facem schimbarea de paradigmă în educație”.

Alături de Sorin Câmpeanu - Ministrul Educației, Ioana Lazăr - secretar general al Ministerului Educației, Gigel Paraschiv, Sorin Ion și Bogdan Cristescu - secretari de stat, tinerii liberali au discutat despre reforma în sistemul educațional și despre tot procesul de consultări care stau la baza acesteia.
 
Câmpeanu le-a spus tinerilor liberali că : „Măsurile cuprinse în noile legi ale educației sunt rezultatul celei mai ample consultări naționale din domeniu și reprezintă fundația primei reforme autentice a sistemului educațional din România.
 
Peste 10.000 de specialiști au lucrat în ultimii ani pentru a crea un cadru menit să ducă educația din România la un nou nivel – mai eficientă, mai accesibilă, mai flexibilă, mai incluzivă, mai bine axată pe nevoile elevilor, studenților, ale părinților și profesorilor, dar și pe cerințele pieței.
Un altfel de viitor pentru România înseamnă un altfel de școală!", a precizat ministrul Educației la Venus, unde se desfășoară Școala de Vară a TNL.

Știrea inițială:

Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal este cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România și totodată este principalul eveniment de interacțiune și dezvoltare în plan personal, profesional și politic pentru tinerii liberali.

Cu această ocazie, peste 1000 de tineri liberali participă în perioada 9-11 septembrie la o serie de evenimente prin intermediul cărora își porpun să dobândească competențe aplicate de leadership și inițiativă.

În cadrul activităților ne propunem îmbinarea workshop-urilor cu activități care presupun utilizarea competențelor de leadership și de comunicare și relaționare politică, pentru a-i ajuta pe tinerii liberali să le ofere comunităților din care fac parte perspective stabile de construcție și dezvoltare.

Școala de Vară a Tineretului Național Liberal este principalul eveniment de socializare, interacțiune și dezvoltare în plan personal, profesional și politic pentru tinerii liberali.

Potrivit programului Școlii pe care îl puteți studia în secțiunea „documente", la Venus sunt așteptați să ajungă în acest weekend și miniștrii PNL, Cătălin Predoiu de la Justiție, Sorin Câmpeanu de la Educație, europarlamentarul Dan Motreanu, președintele partdiului, premierul Nicolae Ciucă,  secretarul general al PNL, Lucian Bode,  dar și deputatul Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tinerii liberali din municipiul Constanța și-au ales noua conducere

17 Mar 2022 3126

Noul șef al Gărzii de Mediu este fiul unui primar PNL

20 Sep 2021 2310

Constanța, „Capitala Tineretului din România” TNL Constanța felicită echipa care a manageriat proiectul #CometoSEAus

29 Oct 2019 1929

Acțiune de strângere de semnături organizată de PNL Constanța în vederea rezolvării unor probleme cu care se confruntă comuna Horia

10 Jun 2019 1912

Filiala TNL Constanța serbează Ziua Copilului! (galerie foto)

01 Jun 2019 1406

TNL Constanţa stă cu chirie în Peninsulă. Ianina Petcu, mama lui Răducu Mazăre, fondatoarea SRL-ului care deţine imobilul! Şi CJC a fost chiriaş!

16 Jan 2019 9459

TNL Constanța. Soluții pentru salvarea Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovsky”

15 Oct 2018 1669

Decizia a fost anunţată la Saturn. Obiectivul sesiunii parlamentare pentru PNL este demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură

10 Sep 2018 1800

Şcoala de Vară TNL „YOUth in Europe“, la Saturn, în perioada 6-9 septembrie

06 Sep 2018 2756

Tineretul Naţional Liberal a lansat proiectul „Noi suntem voi“!

03 May 2018 2739

Seminar organizat de TNL Lectorul universitar Narciz Bălăşoiu vorbeşte la Constanţa despre „România în contextul internaţional actual“!

19 Apr 2018 2910

Campanie TNL. Veniturile la bugetul Constanţei au scăzut în 2018 cu aproape 50 de milioane de euro faţă de 2017. PNL a votat împotriva bugetului (documente)

06 Mar 2018 2596

TNL Constanța PSD insistă cu demonizarea „chiaburilor“ din mediul privat. Soluția găsită pentru contractele part-time va crește șomajul în rândul tinerilor

10 Feb 2018 1600

TNL Constanța - "Soluția PSD pentru contractele part-time va crește șomajul în rândul tinerilor"

09 Feb 2018 1867

Tineretul National Liberal solicită Guvernului să abroge noile masuri fiscale pentru că tinerii sunt primii afectați de acestea

14 Nov 2017 1766