UPDATE Propunere Gheorghe Dragomir, niciunul dintre actualii parlamentari să mai candidezeŞedinţă cu uşile închise la PNL Constanţa. Iată ce se discută

În această după-amiază, la sediul PNL Constanţa, are loc o şedinţă cu uşile închise la care sunt prezenţi mare parte din primarii liberali din judeţ, dar şi alţi politicieni printre care deputaţii  Mihai Lupu şi Victor Manea. Din sală nu nici preşedintele organizaţiei municipale, Vergil Chiţac şi prim vicepreşedintele Biroului  Politic Municipal, Robert Boroianu.

Preşedintele filialei judeţene, deputatul Gheorghe Dragomir, a deschis şedinţa prezentând ordinea de zi. Liberalii discută despre sondajele care vor contribui la definitivarea listei de candidaţi de la alegerile generale din 11 decembrie, strângerea de semnături pentru depunerea candidaturilor şi, nu în ultimul rând, se discută partea financiară. Mai clar, se va prezenta situaţia contabilă privind cotizaţiile membrilor de partid. Conform surselor noastre, şi la PNL există o aşa-zisă „listă a ruşinii“ pe care figurează liberali care au uitat să treacă pe la casierie să-şi achite cotizaţia.

Liberalii constănţeni nu vor să rateze nici începutul de an şcolar, astfel că au luat astăzi în discuţie şi tema participării reprezentanţilor PNL la festivităţile de deschidere a anului şcolar 2016-2017.

UPDATE 2, ora 10.27

Una dintre propunerile discutate în ședință se referă la faptul că niciunul dintre actualii parlamentari să mai candideze, inițiată de Gheorghe Dragomir. Informația a fost confirmată de Mihai Tararache. Această propunere nu este agreată de toți parlamentarii constănțeni, dar este doar un punct de vedere, nefiind supusă vreunui vot în cadrul partidului.

Până la sfârșitul lunii septembrie, biroul politic va lua o decizie cu privire la liste.

UPDATE 1, ora 20.08

Contactat telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, Gheorghe Dragomir a spus, întrebat dacă există persoane din partid care nu şi-au plătit cotizaţia, că „situaţia se verifică”. De asemenea, a menţionat că acesta nu a fost subiectul principal de astăzi, discuţiile axându-se mai mult pe sondaje şi modul în care se vor pregăti pentru a avea un scor cât mai bun. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Vot transparent

15 Sep, 2016 14:18

Haideti sa spunem tot ce stim, bun sau rau despre candidati. https://www.votra.org , pagina unde putem spune liber si necenzurat lucrurilor pe nume. Sa alegem destept si sa curatam odata scena politica....

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 220

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 496

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2772

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 471

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 568

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 846

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 653

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 632

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 2110

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1201

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 536

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 378

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 717

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 479

PNL Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale! Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la eveniment

10 Apr 2024 738