USR Constanţa avertizează că un spaţiu verde situat în Mamaia riscă să fie betonat!


Decizia judecătorilor Curţii Supreme din Dosarul Retrocedărilor a adus teoretic înapoi la municipalitate sute de terenuri retrocedate fraudulos de fosta reprezentanţii fostei administraţii locale, care se află deja după gratii. Printre ele se află şi o suprafaţă verde de 1200 de mp la intrarea în staţiunea Mamaia, semnalează filiala locală a USR.
„Primăria Constanţa nu ar avea vreo problemă să emită o autorizaţie de construcţie de P+15, pe baza faptului că judecătorii nu şi-au motivat încă decizia. Aşadar, dacă acei cumpărători de „bună-credinţă” ar solicita începerea lucrărilor, Decebal Făgădau ar semna autorizaţia”, apreciază reprezentanţii USR Constanţa, care adaugă că din 2020, aceste lucruri nu se vor mai întâmpla în Primăria Constanţa.


Cumpărătorul de bună-credinţă la care fac referire cei de la USR este societatea Marco Chim SRL, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din municipiul Constanţa.


Marco Chim SRL, în datele Registrului Comerţului


Societatea Marco Chim SRL a fost înfiinţată în anul 1992. Asociat unic şi administrator al societăţii este Marius Stamate, născut în anul 1970, în municipiul Constanţa. Iniţial, societatea avea drept obiect de activitate „Comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“.
În prezent, este specializată în construcţii civile, comercializare de materiale de construcţii, vânzare de apartamente şi închiriere de apartamente în regim hotelier. Capitalul social subscris este de 800.000 de lei, integral vărsat, compus din 800 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 1.000 de lei. 


Citeşte şi:


Bloc situat pe strada Arhiepiscopiei, reabilitat şi supraetajat. Marco Chim SRL are acordul municipalităţii
 

Dosar de executare Jandarmii au intervenit în forţă pe strada Arhiepiscopiei pentru a evacua o familie (galerie foto + video)

O clădire de două etaje din vecinătatea Arhiepiscopiei Tomisului va fi reabilitată. Solicitantul certificatului, o firmă fondată de o asociată a lui Strutinsky


„Update“ la blocul construit de Marco Chim SRL în zona Pescărie. Va avea opt etaje în loc de cinci

Blocurile ridicate de Marco Chim SRL în zona centrului comercial Vivo, modificate

Marco Chim, memoriu la APM Constanţa Se reiau lucrările la vestita clădire din zona Pescărie
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Gabriel Cateliu, candidatul USR pentru Primăria Tortoman județul Constanța - „La alegerile din 2016 am pierdut Primăria la doar 6 voturi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 295

ZIUA LIVE Planuri și proiecte asumate pentru viitorul comunei Tortoman, alături de candidatul USR, Gabriel Cateliu

22 Apr 2024 447

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 442

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 501

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 661

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 555

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 608

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 564

A fost emis certificatul de urbanism Spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice, amenajate în Poarta 6 din municipiul Constanța

12 Apr 2024 448

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 753

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 511

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 666

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 810

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 663

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

01 Apr 2024 1134