USR Constanța cere primarului Făgădău să adopte de urgență regulamentul privind panotajul stradal


Deputatul Stelian Ion a trimis o adresă Primăriei Constanța prin care a solicitat informații legate de contractul privind panotajul stradal, un contract care fusese încheiat cu monopol de fosta administrație locală.

Deși a fost lansat în dezbatere încă din această vară, nici până în prezent regulamentul privind panotajul în municipiul Constanța nu a fost adoptat de Consiliul Local Municipal.

Deputatul Stelian Ion afirmă că are informații că se fac presiuni pentru ca noul contract privind panotajul să se încheie cu firma care a deținut și în trecut monopolul pe această activitate, o firmă controlată de omul de afaceri, Ionuț Barbu.

În acest context, Stelian Ion consideră că nu s-a respectat legea în ceea ce privește emiterea autorizațiilor de construire pentru panourile stradale. Ion a mai afirmat că în municipiu ar exista mai multe panouri și mesh-uri decât cele raportate oficial de primărie și acest subiect ar merita verificat de cei abilități.

USR solicită primarului să încheie cât mai urgent un contract transparent care să reglementeze situația panotajului în Constanța, având în vedere că multe dintre panouri pun efectiv în pericol siguranță cetățeanului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

info-sud-est.ro O licitație curioasă. Povestea completă despre monopolul afișajului stradal din Constanța, concesionat pe 15 ani (document)

20 Sep 2016 4962