USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean

  • Alianța USR PLUS vrea să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean
  • Alianța USR PLUS propune tuturor forțelor politice de dreapta din Constanța o coalizare pentru înlăturarea PSD
  • Reprezentanții USR- PLUS cheamă alături de ei la discuții societatea civilă, mediul de afaceri, liber profesioniștii, studenții, elevii cu drept de vot


Alianța USR PLUS propune tuturor forțelor politice de dreapta din Constanța o coalizare care să acorde prioritate dezvoltării locale și prosperității cetățenilor şi să înlăture PSD din fruntea administrației publice locale și județene.

De asemenea, reprezentanții USR- PLUS cheamă alături de ei la discuții societatea civilă, mediul de afaceri, liber profesioniștii, studenții, elevii cu drept de vot, precum și pe toți cei care doresc să transforme Constanța într-o metropolă europeană, modernă și prosperă.

“Este momentul să lăsăm deoparte toate aspectele care ne diferențiază și să ne concentrăm asupra celor care ne unesc, pentru a oferi atât municipiului Constanța, cât și județului, schimbarea de care avem nevoie. Toți avem această responsabilitate pentru Constanța.
Încă de la alegerile europarlamentare, constănțenii au arătat prin vot că nu mai vor să fie conduși de PSD. Douăzeci de ani de subdezvoltare sub administrația roşie au făcut ca municipiul şi județul Constanța să cadă constant în clasamentul național.
Este timpul ca partidele din Constanța să colaboreze şi să respecte dorința alegătorilor pentru a scoate municipiul și județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului.
Avem datoria să găsim cea mai bună formulă pentru ca acest lucru să se concretizeze”, susține conducerea Alianței.


USR-PLUS propune următoarea variantă de colaborare: Alianța USR PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean.


“Propunem, de asemenea, ca până la jumătatea lunii iulie să finalizăm negocierile, astfel încât să fim în măsură să prezentăm constănțenilor formula cu care putem câștiga atât municipiul, cât și județul.


Proiectul nostru este pe termen lung. Putem scăpa de PSD și de subdezvoltarea în care ne-a aruncat acest partid. Este nevoie de un plan solid pentru a lucra împreună la o fundație puternică, care să ducă municipiul şi județul Constanța în vârf, acolo unde le este locul”, transmit Alianța USR PLUS de la malul mării.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primer Stone SRL, ar putea intra în insolvență! Printre asociați, un consilier local USR-PLUS din județul Constanța

31 Jan 2024 719

Validarea mandatului pe rolul Judecătoriei Constanța Andrei Brighidău va fi consilier local municipal din partea USR

18 Jan 2024 897

Averea și interesele senatorului de Tulcea Costel Vicol ales pe listele Alianţei USR Plus (DOCUMENTE)

27 Sep 2023 1076

Averea deputatului Stelian Ion, fost candidat la Primăria Constanța și fost ministru al Justiției (DOCUMENTE)

10 Sep 2023 1441

Gilda Valentina Lazăr, consilier județean în CJ Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Jul 2023 1124

Parcul din Faleză Nord prinde contur! Proiectul, pe masa APM Constanța

16 Jul 2023 1646

Deputatul constănțean Cristina Rizea a demisionat și din REPER. Fusese suspendată din calitatea de membru de partid, printr-o decizie a Biroului Național

16 Jun 2023 1416

Amenzi pentru operatorii economici care au aruncat deșeuri în incinta CET Constanța

14 Jun 2023 1088

USR are siglă nouă!

02 Nov 2022 1573

LIVE VIDEO+TEXT Caravana Edu organizată de USR PLUS a ajuns la Constanța. Ce speakeri sunt prezenți la dezbatere (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Sep 2022 1578

Ionuț Vasiliu, consilier local USR-PLUS în Rasova, și-a făcut o nouă firmă

14 Aug 2022 1782

Declarații de avere Cum a evoluat averea deputatului Stelian Ion, fost candidat la Primăria Constanța și fost ministru al Justiției (DOCUMENTE)

05 Aug 2022 2350

Senat Câți ani de închisoare riscă cei care încearcă să vândă sau să cumpere un copil

07 Jun 2022 1371

Președinta USR Mangalia intră în Consiliu Județean Constanța. Tribunalul Constanța i-a validat mandatul

01 Jun 2022 2069

Dacian Cioloș a demisionat din USR, alături de alți europarlamentari. Ei lansează Partidul REPER

31 May 2022 1071