USR va depune moţiune împotriva lui Tudorel Toader în prima zi a sesiunii parlamentare. Deputatul Stelian Ion explică de ce s-a ajuns aici!

Uniunea Salvaţi România a realizat o evaluare proprie a ministrului Justiţiei şi va depune o moţiune simplă împotriva lui Tudorel Toader în prima zi a sesiunii parlamentare.
 
„Am realizat o evaluare proprie a ministrului Justiţiei şi împreună cu colegii parlamentari USR vom depune o moţiune simplă împotriva lui Tudorel Toader în prima zi a sesiunii parlamentare”, explică deputatul USR de Constanţa Stelian Ion, în calitate de membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor.
 
Parlamentarul a explicat şi care sunt motivele ce justifică moţiunea: „Tudorel Toader a chiulit din Comisia Iordache de la dezbaterile referitoare la legile justiţiei şi la codurile penale; a susţinut public nişte legi ale justiţiei dezastruoase, criticate de magistraţi, de Comisia Europeană, de GRECO şi de Comisia de la Veneţia; a favorizat fenomenul corupţiei în instituţiile publice, printr-o propunere de redefinire a abuzului în serviciu care dezincriminează cele mai multe astfel de fapte; a minţit şi a indus în eroare opinia publică spunând că a aflat abia acum de protocoalele semnate între Parchetul General şi SRI; nu a ţinut cont de avizul CSM în privinţa propunerii de revocare a procurorului-şef al DNA; s-a transformat în avocatul infractorilor, întreaga sa activitate s-a concentrat pe promovarea drepturilor infractorilor, nu şi pe ale victimelor, şi lista continua”, spune Stelian Ion, care consideră că, în atare condiţii, „toate diplomele şi distincţiile profesionale nu mai valorează nimic şi nu compensează lipsa de caracter şi reaua intenţie a celui mai detestabil ministru al Justiţiei de la miniştrii din timpul dictaturii comuniste încoace”.
 
Reprezentanţii USR au vrut să intre ieri la conferinţa de presă a ministrului Justiţiei ca să îi ceară demisia, dar Tudorel Toader a dat ordin să nu fie lăsaţi să intre în clădire.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 732

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1061

28.000 de oameni au semnat pentru ca Dreapta Unită să poată participa la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie

27 Mar 2024 370

Dorin Sărăcilă, candidatul ales de ADU pentru Primăria Tuzla, în județul Constanța

23 Mar 2024 541

Curtea Constituţională a României (CCR) Proiectul de lege care permite devansarea alegerii preşedintelui României este constituțional

20 Mar 2024 366

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 724

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 705

Situație disperată, semnalată autorităților din Constanța Investitorul RENT MOB.RO SRL, acuzat că pune în pericol viața a zeci de locatari pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 2282

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 419

Oficial! Alianța Dreptei Unite s-a constituit legal! ÎCCJ a anulat decizia BEC

19 Mar 2024 421

LIVE VIDEO + TEXT Locuitori de pe strada Ionel Teodoreanu din Palazu Mare disperați din cauza alunecării de teren. Monica Roman - „S-a simțit ca un cutremur” (GALERIE FOTO + VIDEO)

19 Mar 2024 1179

Președintele USR Constanța, Stelian Ion, merge mâine în cartierul Palazu Mare. Cetățenii au semnalat alunecări de teren!

18 Mar 2024 764

Începe evaluarea secretarului general al municipiului Constanța. Cine o va nota pe Fulvia Dinescu?

18 Mar 2024 705

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 721

Reacții puternice de la liderii ADU Constanța! Stelian Ion, Claudiu Palaz și Bogdan Bola, declarații despre decizia BEC

17 Mar 2024 678