USR vrea suspendarea totală a taxei de parcare în stațiunea Mamaia

 
  • Consilierii constănțeni USR vor depune un amendament în acest sens în cadrul ședinței extraordinare care va avea loc săptămâna viitoare

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a anunța că va propune parcare gratuită, în intervalul 22.00- 8.00 în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia săptămâna viitoare într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal.
 
În acest context, USR Constanța a anunțat că va susţine suspendarea totală a plăţii parcărilor în staţiunea Mamaia în acest sezon estival.
Consilierii constănțeni USR vor depune un amendament în acest sens.

„Dat fiind contextul actual şi având în vedere că, în general, preţurile au explodat, considerăm că este o măsură de bun-simţ, ancorată la realitatea economică a ţării, menită să vină şi în sprijinul turismului din Constanţa. Atât cât se mai poate.

Domnul primar Chiţac a venit, de nicăieri, cu propunerea de gratuitate pe timp de noapte în Mamaia datorită presiunii mediatice şi după ce, bineînţeles, a aflat despre decizia asupra tarifelor de parcare de la Mangalia. Dacă ar fi urgentat punerea în consultare publică a relgulamentului parcărilor în varianta finală, aşa cum a fost propus de consilierii USR şi PNL, acum cu siguranţă nu mai eram în situaţia de faţă. Nu a făcut-o, a preferat să ţină regulamentul la sertar, să declare în presă că tarifele exagerat de mari sunt „o cutumă europeană“, iar acum pozează în salvator al situaţiei ridicole şi triste pe care el însuşi a creat-o. Aşteptăm cu mare interes şedinţa extraordinară anunţată de domul primar”, au transmis consilierii USR Constanța.

Citește și:

LIVE VIDEO + TEXT. Parcare gratuită în Mamaia și în Constanța pe timp de noapte Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, prezent la lansarea unui proiect în Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Constanței pierde definitiv procesul pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități (MINUTA)

28 Mar 2024 5985

Primăria Constanța, obligată să repartizeze locuri de gratuită persoanelor cu handicap. Primarul s-a adresat judecătorilor

27 Oct 2023 1400

Editorial Știți cum să beneficiați de jumătatea de oră de parcare gratuită în Constanța?

18 Jun 2023 4862

Prima parcare de tip "park and ride" inaugurată în municipiul Tulcea

15 May 2023 1476

Editorial Constănțeni, voi cunoașteți Regulamentul parcărilor publice din oraș?!

03 Dec 2022 3999

Sondaj de opinie Credeți că sezonul estival din stațiunea Mamaia mai poate fi salvat prin parcare gratuită?

18 Jul 2022 2342

Spațiu verde sau viitoarea parcare supraetajată? Arhiepiscopia Tomisului pierde o parte din terenul din parcul de la Casa de Cultură! (documente)

22 Nov 2021 3985

Ce sumă a încasat Confort Urban din plata parcării prin SMS? Veniturile, în creştere. Plata prin SMS, extinsă la alte parcări

02 Jun 2018 5129

Locurile destinate pentru persoanele cu handicap, „asaltate” de șoferii fără scrupule (galerie foto)

30 Sep 2016 2113