Utilnavorep va repara ecluza de la Agigea

ecluza_agigea.jpgCompania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a organizat o licitaţie pentru reabilitarea unor componente la ecluza nr. 1 Agigea.

Deschiderea ofertelor pentru atribuirea contractului de „Reabilitare vane plane P 3 x 4/21, amonte, culee 1 şi 2, ecluza nr. 1 Agigea" a avut loc ieri, începând cu ora 12.00, la sediul CNACN. Mai exact, potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru restabilirea parametrilor funcţionali ai ecluzei este necesară execuţia următoarelor lucrări de reparaţii: reparaţia construcţiei metalice a vanei, remedierea pieselor înglobate şi înlocuirea garniturilor de etanşare, a mecanismelor de rulare şi ghidare, a instalaţiei hidraulice exterioare, a garniturilor servomotorului de acţionare, repararea mecanismelor de comandă, revizia instalaţiei hidraulice interioare, refacerea protecţiei anticorosive a confecţiei metalice ş.a. Valoarea estimată a lucrării a fost de 465.000 lei.

La deschiderea ofertelor a participat, ieri, un singur ofertant. Este vorba despre SC Utilnavorep SA Constanţa. Societatea a propus o ofertă financiară de 463.744,42 lei fără TVA, adică de 110.111,22 euro. Având în vedere faptul că societatea Utilnavorep SA a fost singurul ofertant, mai mult ca sigur că acest contract de lucrări îi va fi atribuit. Trebuie precizat că firma a oferit o garanţie de bună execuţie de 12 luni.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.