Vadim, cu mesaj de pace la filiala Constanta a PRM

f2.jpg„Tribunul" a afirmat că membrii organizaţiei judeţene sunt dezbinaţi din cauza orgoliilor prea mari

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut sâmbătă, la Hotel „Saturn", o întâlnire cu membrii formaţiunii din Dobrogea. Alături de acesta s-au aflat şi vicepreşedinţii partidului, Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu.

„Tribunul" le-a întins tuturor o mână a „prieteniei", un steag alb „în vârf de băţ". „Nu vă ascund că am pretenţii mari de la cea mai puternică filială a PRM-ului. La ora actuală, aici, suntem ca un avion fără o aripă. Membrii PRM Constanţa, această Californie a României, sunt dezbinaţi din cauza orgoliilor prea mari. Mie, acum, mi-ar fi foarte simplu să spun: cine nu e cu mine, poate să plece. Dar nu o voi face. Vreau să merg pe persuasiune. Poate, la Constanţa, a fost o lucrătură, nu o să fac anchete, dar să nu se mai repete", a declarat Vadim membrilor din sală.

Preşedintele PRM a subliniat că a ţinut la Radu Comănici, fostul lider constănţean al partidului, dar că acesta a avut „o problemă" de caracter. „Omul acesta a falsificat listele la alegeri, deşi ele erau bătute în cuie de Biroul Permanent. Mai rău, m-am înşelat cu alţii care au pus filiala la picioarele cuplului comico-fantezist Radu Mazăre şi ăla care sforăie la stop. Cel care dansează samba cu femei în pielea goală şi fumează trabucuri ca Fidel Castro, în timp ce 90% din populaţie este la limita sărăciei. Eu, la drum cu hoţii nu voi merge niciodată", a concluzionat Vadim Tudor.

Acesta l-a reconfirmat ca preşedinte al filialei Constanţa pe Mircea Stoian, până pe 30 august, când vor avea loc alegeri, iar ca preşedinte al organizaţiei municipale pe lector univ. dr. Tiberiu Duţu. În plus, „Tribunul", nemulţumit că PRM Constanţa nu are un sediu şi aflând că prefectul este de la PSD, a spus că va pune mâna pe telefon, pentru a-l suna pe Mircea Geoană: „Suntem un partid europarlamentar şi este inadmisibil să nu avem sediu la Constanţa", a conchis Vadim Tudor, care a adăugat că, în luna martie a anului viitor, vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, după cum i-au confirmat cei ce „îl curtează intens, şefi de partide...".

f1.jpg„Ion Anghel: cine îl vrea schimbat îşi va rupe gâtul"

Situaţia specială de la Mangalia, unde filiala are două conduceri paralele, a fost „soluţionată" rapid de către Corneliu Vadim Tudor. Ion Anghel, preşedintele şi cel ce a înfiinţat filiala locală a PRM, a fost reconfirmat în funcţie de Corneliu Vadim Tudor. Mai mult, acesta a lăsat să se înţeleagă că este mai mult decât supărat pe contestatarii lui Anghel. „Faţă de Anghel s-a greşit. Cum îndrăzneşte Comănici să dea afară un consilier local? Unul avem la Mangalia şi să îl dăm şi pe acela afară? Să nu mai ia nimeni decizii peste capul meu! Ion Anghel este un om cinstit, un om de toată isprava. El este singurul care răspunde în faţa mea. Dacă, însă, alţii insistă să îl schimbe, o să am grijă să îşi rupă gâtul", a promis Vadim Tudor.

Tot în cadrul întâlnirii, „Tribunul" a mai arătat că în Parlamentul României este mai rău ca în mahala sau ca în Piaţa Matache. Vadim este sigur că, în toamnă, va ieşi preşedinte din primul tur, însă, dacă se va ajunge în turul al II-lea, se va lupta alături de Crin Antonescu, acest „Mireille Mathieu al liberalilor". „Geoană este sub nivelul partidului, are 14%. Se pare că va fi schimbat şi nu va candida. Băsescu este bolnav. Am auzit că nu i-au ieşit analizele foarte bune, poate şi pentru că în loc de un pahar de lapte bea unul de tărie", mai adăugat Vadim.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 97

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 595

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 666

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 452

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 533

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 529

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 709

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3364

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13907

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 898

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 888

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1925

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1303

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2797

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6811