Vectra Construct vrea sa-si calmeze pagubitii printr-un centru de informare

vectra.jpgDupă aproape trei luni de când beneficiarii locuinţelor Vectra Construct s-au revoltat faţă de lipsa de seriozitate a societăţii, reprezentanţii firmei deschid un centru de informare. Nu este exclus ca metoda adoptată de firma în cauză să fi găsit această soluţie imediat cum au aflat din materialele de presă din cotidianul nostru despre intenţiile pe care le au membrii Asociaţiei Păgubiţilor.

Văzut de păgubiţi ca o metodă de a înăbuşi orice reacţie de protest a membrilor Asociaţiei Păgubiţilor, noul centru de informare deschis de SC Vectra Construct este „prima măsură de asumare a obligaţiilor contractuale semnate cu păgubiţii". 

Potrivit scrisorii primite de păgubiţii Vectra Construct, sediul ar fi trebuit să se deschidă pe 19 august, după ce anunţul referitor la deschiderea acestuia ar fi trebuit să fie comunicat în mass-media locală cu „cel puţin o săptămână" înainte. De asemenea, după cum anunţau reprezentanţii firmei, centrul ar urma să ofere „tuturor informaţii legate de desfăşurarea proiectelor imobiliare, faze de construire, execuţie, finalizare şi predare". 

La o zi întârziere faţă de data stabilită iniţial, centrul de informare şi-a deschis uşile şi funcţionează pe strada Ecaterina Varga nr. 4, etaj 1, fiind deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 17.00.

„Cadru uniform şi transparent de comunicare..."

Chiar dacă iniţial am solicitat în scris informaţii mai multe referitoare la motivele pentru care s-a decis deschiderea centrului atât de târziu, la câteva luni bune după ce SC Vectra Construct a intrat în insolvenţă, nu am primit niciun răspuns clar. În tot acest răstimp, locatarii de drept ai imobilelor construite de Vectra au încercat să găsească cea mai bună cale prin care să-şi rezolve problema şi să-şi recupereze banii ori imobilul, potrivit prevederilor contractuale. Asociaţia Păgubiţilor Vectra Construct a primit toate avizele necesare pentru a funcţiona în legalitate abia săptămâna trecută, după îndelungi încercări de a găsi o modalitate cât mai eficientă de a obţine răspunsuri clare la întrebările pe care le aveau.

„Centrul de informare a fost înfiinţat cu scopul de a desfăşura o comunicare centralizată în legătură cu toate proiectele imobiliare în care sunt implicate cele două societăţi, Vectra Construct şi Vectra Imobiliare, respectiv vilele Alex, Alexia, Catania, Eduard, Florenţa, Genova, Maranello, Modena, Monza, Napoli, Padova, Palermo, Roma, Torino, Venezia, Verona. Decizia de a înfiinţa acest centru vine din dorinţa celor două societăţi de a crea un cadru uniform şi transparent de comunicare, care să remedieze lipsa informaţiilor abilitate resimţită în ultima vreme de clienţi. Prin implementarea acestui centru, Vectra Construct şi Vectra Imobiliare îşi doresc să redevină partenerii de încredere (...)", se arată în răspunsul primit de la reprezentantul firmelor, Marius Cătureanu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Babadag vor primi, zilnic, pachete alimentare de la SC Complex Anelis SRL (DOCUMENT)

19 Apr 2024 292

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 547

Localitățile Constanța, Movilița, Eforie Sud, Năvodari și Vadu Oii, fără energie electrică vineri. Vezi dacă ești afectat

18 Apr 2024 651

Se întrerupe furnizarea energiei în perioada următoare în mai multe localități din județul Constanța. Vezi dacă ești afectat

18 Apr 2024 781

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 715

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, joi?

18 Apr 2024 578

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 798

Ordinul prin care colonelul Dima, fostul șef al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a fost trecut în rezervă nu se suspendă! Colonelul ceruse continuarea activității! (MINUTA)

17 Apr 2024 1060

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, miercuri?

16 Apr 2024 733

Rețele Electrice Dobrogea Cine va fi afectat de întreruperile de curent în Constanța, în perioada următoare? Lista completă

16 Apr 2024 755

Se întrerupe furnizarea energiei marți, 16 aprilie, în municipiul Constanța și în Eforie Sud. Vezi dacă ești afectat

15 Apr 2024 804

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 522

Rețele Electrice Dobrogea Programul întreruperilor de curent pentru 15 aprilie. Ce consumatori sunt afectați?

13 Apr 2024 884

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 651

Lucrări la rețeaua de energie electrică din județul Constanța! În ce localități se întrerupe furnizarea energiei săptămâna viitoare

12 Apr 2024 925