Vergil Chițac și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PNL

  • Consiliul Național al PNL are loc pe 27 mai, la Poiana Brașov, unde ar urma să participe peste 1000 de delegați
  • Vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale
  • Prin alegerea lui Nicolae Ciucă la președinția PNL a rămas vacantă și poziția de vicepreşedinte pe apărare, care ar urma să fie ocupată, de primarul Constanţei, Vergil Chiţac
 
 
 
Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis să convoace Consiliul Național al PNL pentru 27 mai, la Poiana Brașov, unde ar urma să participe peste 1000 de delegați.

Cu ocazia Consiliului Național al PNL vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale.

Pentru poziția de prim-vicepreședinte, lupta se va da între eurodeputatul Dan Motreanu și ministrul Energiei, Virgil Popescu.

În cazul în care Virgil Popescu prim-vicepreședinte, în conducerea PNL va rămâne vacantă funcția de vicepreședinte Buget, Politici Fiscale, Economie, Energie și Mediu de Afaceri.

Prin alegerea lui Nicolae Ciucă la președinția PNL a rămas vacantă și poziția de vicepreşedinte pe apărare, care ar urma să fie ocupată, de primarul Constanţei, Vergil Chiţac. Acesta și-a depus candidatura pentru această funcție.

De altfel, Chițac a fost printre primii lideri liberali care l-au susținut public pe premierul Nicolae Ciucă pentru președinția PNL. La fel a făcut și cu Florin Cîțu, de care ulterior s-a dezis.

Candidaturile pentru aceste funcții s-au depus până ieri, 20 mai.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Contraamiralul lui Ciucă! Vergil Chițac, favorit să preia funcția de vicepreședinte PNL la nivel național
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Cîțu, după demisia de la șefia Parlamentului - „Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia“

29 Jun 2022 477

Deputatul Bola a depus un proiect de lege în sprijinul părinților care pot beneficia de concediu indemnizat pentru îngrijirea copilului bolnav

28 Jun 2022 853

MAI De la începerea conflictului din Ucraina, 4.358 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România

27 Jun 2022 391

George Simion și-a prezentat logodnica. "Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani"

25 Jun 2022 1330

ZIUA-n amiaza mare Președintele executiv al IICCMER, Daniel Șandru, despre implicarea instituției pe care o conduce în proiectul restaurării Cazinoului din Constanța (VIDEO)

24 Jun 2022 561

Adriana Arghirescu candidează pentru funcția de președinte al organizației de femei a PNL Constanța

24 Jun 2022 683

Parlamentul European a semnat rezoluția prin care solicită acordarea „fără întârziere“ Ucrainei și Republicii Moldova a statutului de țară candidată la UE

23 Jun 2022 415

#DobrogeaDigitală Titu Maiorescu - „om însemnat, mai mult avocat decât filosof”

18 Jun 2022 797

#citeșteDobrogea Reputatul istoric Stoica Lascu, la aniversare

18 Jun 2022 937

Reabilitarea, primul pas pentru ca Ansamblul Rupestru de la Murfatlar să poată intra în patrimoniul mondial UNESCO

18 Jun 2022 769

ZIUA-n amiaza mare Abandonat de partidele din coaliția locală, Vergil Chițac cere sprijinul constănțenilor. „Mi-am scos dopurile din urechi”

18 Jun 2022 4762

Alegerile din USR devansate pentru luna iulie

17 Jun 2022 484

Noul director de la Drumuri Naționale Constanța, PSD-istul Florin Vizan, decizie importantă într-una dintre firmele deținute (DOCUMENTE)

17 Jun 2022 1729

Se alătură proiectului Reper! Deputata Cristina Rizea demisionează din USR

17 Jun 2022 883

Deputatul constănțean Dănuț Aelenei s-a alăturat deputaţilor independenţi de dreapta, aparţinând partidului Forţa Dreptei

16 Jun 2022 775