Vineri, o noua tragere la sorti a locuintelor ieftine

extragere_locuinte_online_in_caz_ca_nu_trebuie_in_pagina.jpgVineri, începând cu ora 20.00, primarul Radu Mazăre participă la cea de-a doua tragere la sorţi a locuinţelor ieftine pentru tineri. În acest an, spectacolul extragerii nu va mai fi realizat de buna prietenă a edilului tomitan - cum o caracteriza la acel moment -, Mihaela Rădulescu, ci de Tania Budi şi Dan Bittman. 

Organizată în aceeaşi atmosferă de sărbătoare, însă cu mai puţină vâlvă decât în mai 2008 - chiar dacă suntem tot în campanie electorală - tragerea la sorţi din acest an îşi propune să aibă acelaşi succes.

Vineri, în Piaţa Far, între 19.00 şi 19.30 va fi extrasă ordinea în care vor fi atribuite următoarele locuinţe ieftine pentru tineri, în condiţiile în care în răstimpul cuprins între mai 2008 - mai 2009, aproximativ 4.000 de tineri şi-au depus dosarele în vederea achiziţionării unei astfel de locuinţe.

Pe lângă extragerea propriu-zisă, municipalitatea a pregătit şi un spectacol. Începând cu ora 19.00, vor evolua pe scenă trupa pop Daggu & Cleo from Berlin, iar după tragerea la sorţi, la ora 20.00, cei de la Holograf vor susţine un concert.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#citeșteDobrogea - 80 de ani de la cedarea sudului Dobrogei Înfăptuiri româneşti în judeţele sud-dobrogene Durostor şi Caliacra/Cadrilater

09 Sep 2020 5859