Vişan (PSD) - „Realizările în plan economic ale guvernării sunt un proiect de țară pe care astăzi unii încearcă să-l acopere cu un val de ură!“

La început de sesiune parlamentară, deputatul PSD de Constanţa George Vişan a susţinut o declaraţie politică intitulată „Spun unii că nimic nu se schimbă în România”. Vişan consideră că această falsă idee, din păcate, face mai mult rău în rândul românilor decât o guvernare bună pentru România.
 
„Această idee a unei încremeniri în proiect a României ne face să credem că iluzia unei schimbări ce finalmente, așa cum s-a dovedit la noi, a adus răul cel mai mare. O viață mai bună pentru fiecare român, aceasta este ideea pe care noi, social-democrații, o numim cu demnitate proiect de țară. Știu, e o sintagmă care cântărește mult și pe care românii o privesc astăzi cu suspiciune și pe care opoziția o transformă într-un vehicul electoral mânat în luptă doar de resentimentul propriei neputințe. Parcă uităm la nivelul societății să fim solidari cu binele comun, o solidaritate din care opoziția a ales să nu facă parte.
 
„Nimic nu se schimbă în România” – așa își spunea și regele, Carol I care s-a gândit decenii să abdice pe fundalul acestui sentiment de neputință ce ținea loc de structură unui cotidian subjugat unor interese politicianiste meschine și fără orizont. Dar multe s-au schimbat în bine în timpul domniei sale – mai precis Modernizarea României. Și atunci, ca și astăzi, existau voci critice la adresa evoluției pe care o lua țara la un moment dat. Și atunci exista opoziție față de proiectul de țară, dar istoria a demonstrat că românii au reușit, cu sacrificii, să aleagă un viitor pentru România. Vi se pare cunoscut acest scenariu? Realizările în plan economic ale guvernării social-democrate sunt un proiect de țară valabil pe care astăzi unii încearcă să-l acopere cu un val de ură. Cât timp ne trebuie să învățăm adevărul? Și lui Carol i-au trebuit decenii. Poate noi vom ști să folosim timpul în favoarea noastră”, afirmă deputatul PSD de Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Acționarii Argus SA, convocați în adunare generală! Ce se află pe ordinea de zi

20 Mar 2024 531

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 822

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1462

Averea și interesele lui Costel Bucur, director Operațiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1647

Averea și interesele lui Adrian Daniel Gavruță, președintele Consiliului de Administrație al Administrației Porturilor Maritime SA! (DOCUMENTE)

21 Dec 2023 1560

Adunarea Generală a Acționarilor Comcereal SA Tulcea, convocată, în ședință Extraordinară, la Constanța. Care e ordinea de zi

04 Dec 2023 827

Firme Constanța Ce decizii s-au luat în ultima ședință a acționarilor Comcereal SA?

02 Dec 2023 1009

Administratia Porturilior Maritime SA, la judecată cu Grup Servicii Petroliere SA! Suma este imensă. Dosarul, amânat

04 Oct 2023 1381

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 octombrie 2023

04 Oct 2023 1041

Afaceri Constanța O nouă decizie, aprobată de conducerea Argus SA

30 Sep 2023 2234

Alegerea membrilor Consiliului de Administrație, pe ordinea de zi a AGA Concereal SA Tulcea

28 Aug 2023 869

Argus SA a vândut majoritatea părților sociale din Aliment Murfatlar. Iată cine sunt cumpărătorii

03 Jul 2023 1917

Firme Constanța Acţionarii Argus SA, întruniți în Adunarea Generală Ordinară. Iată ce s-a aprobat!

17 Jun 2023 1627

Fostul deputat PSD George Vișan, desemnat să ducă la îndeplinire hotărârile adoptate. AGA Argus SA a decis contractarea unui credit bancar important pentru retehnologizare

20 Sep 2022 2008

Declarație de avere Ce bunuri, conturi și interese deține George Vișan, directorul comercial al Portului Constanța (DOCUMENTE)

06 Aug 2022 2572