Referendumul bate la uşăCine sunt reprezentanţii partidelor politice în BEJ Constanţa

reprezentantibej-LaurentiuMarin.jpgFormaţiunile politice constănţene şi-au desemnat reprezentanţii în Biroul Electoral Judeţean (BEJ) pentru referendumul din 29 iulie. Potrivit preşedintelui BEJ Constanţa, Elena Bogatu, aceştia sunt Laurenţiu Marin (PSD), Alexandru Maxim (PDL), Bogdan Bola (PNL), Ion Encică (UDMR), Marian Pavel (PC) şi Viorica Dospinescu (UNPR).

Care este profilul celor care vor supraveghea îndeaproape referendumul din 29 iulie, în calitate de reprezentanţi politici în BEJ? Ce profesii, ce funcţii au aceştia?

Un consilier judeţean în BEJ

Laurenţiu Marin este reprezentantul PSD în BEJ Constanţa. La scrutinul din 10 iunie, social-democraţii constănţeni au fost iniţial reprezentaţi de Radu Volcinschi, care însă a fost înlocuit după ce a fost numit subprefect, astfel că pesediştii au avut reprezentant în persoana lui Ştefan Pârcălabu, avocat.

Laurenţiu Marin este, ca şi în mandatul 2008 - 2012, consilier judeţean. Pe vremea guvernării PSD - PDL a fost directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

PDL merge tot pe mâna lui Maxim

reprezentantibej-MaximAlexandru.jpgÎn ceea ce îi priveşte pe democrat-liberali, aceştia l-au preferat, pentru referendumul din 29 iulie, tot pe Alexandru Maxim reprezentant în BEJ. Maxim a fost reprezentantul PDL şi la alegerile locale de anul acesta.

În vârstă de 36 de ani, Alexandru Maxim este de profesie avocat. Până la sfârşitul lunii mai a fost şeful Direcţiei Regionale de Poştă Constanţa. După ce a fost înlocuit din funcţie, s-a întors în avocatură. De asemenea, Alexandru Maxim este preşedintele Comisiei de Statut, Etică şi Litigii a PDL Constanţa.

Bola, reprezentantul de serviciu

Cât despre liberalii constănţeni, şi ei au preferat în Biroul Electoral Judeţean un membru care să aibă experienţă în calitate de reprezentant. Astfel, ei l-au desemnat, ca şi la scrutinul din 10 iunie, pe tânărul Bogdan Bola. Membru al Organizaţiei de Tineret a PNL Constanţa, Bola este născut pe 7 iulie 1981, a absolvit Liceul Teoretic „Traian" şi mai apoi Dreptul. Avocatul este fiul lui Eugen Bola, inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa.

PC, UDMR, UNPR

Reprezentantul PC în BEJ Constanţa în contextul scrutinului din 29 iulie este Marian Pavel. De profesie jurist, Marian Pavel este secretarul executiv al Organizaţiei PC Constanţa.

În ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii UDMR (Ion Encică) şi UNPR (Viorica Dospinescu) în BEJ, aceştia nu sunt nume sonore în planul politicii constănţene.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionica - scoate la vânzare prin licitație bunuri mobile

17 Apr 2024 451

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 347

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 454

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionică, imobil situat în sat Negureni

15 Apr 2024 254

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1146

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionica - autoturism marca Volkswagen model Jetta

08 Apr 2024 315

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionica - imobil situat în Constanța, strada Traian nr. 51

03 Apr 2024 477

Executorul judecătoresc Catrinoiu Matei Cosmin, trimis în judecată de DNA!

02 Apr 2024 670

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionică - imobil situat in loc. Castelu, str. Baba Novac

19 Feb 2024 466

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionică – imobil situat in loc. Lumina

18 Jan 2024 696

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionică - imobil situat în Năvodari - 905700

05 Dec 2023 618

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionică - imobil situat în INCINTA PORT CONSTANȚA

23 Nov 2023 1669

BEJ Oană Silviu scoate la vânzare prin licitație imobil - teren intravilan și casa, situat în Sarichioi, județul Tulcea

09 Nov 2023 656

BEJ Oană Silviu scoate la vanzare prin licitație publică imobil - teren extravilan, situat în Castelu, județul Constanța

09 Nov 2023 763

BEJ OANĂ SILVIU scoate la vânzare prin licitație publică imobil - teren extravilan situat în Ostrov

20 Oct 2023 626