Andante Café „Ora veselă", cu băuturi la jumătate de preţ (galerie foto)

cap_2.jpgAndante Café este genul de local pe lângă care treci în fiecare zi fără să îl observi, ascuns, cumva, la parterul unui bloc, umbrit de copaci şi verdeaţă, cu o firmă luminoasă pe care puţini au simţul de observaţie atât de bine dezvoltat încât să o remarce. Un bar de cartier, ar putea spune gurile rele. Şi totuşi, dacă destinul vă trimite cumva în cafeneaua de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 150, veţi observa că atmosfera nu are nimic de-a face cu prima impresie pe care o sugerează exteriorul. Muzica, nici prea tare, nici prea încet, oameni de toate vârstele şi două barmaniţe care te primesc mereu cu zâmbetul pe buze. Reclamele vechi de pe pereţii arămii te trimit, cumva, cu gândul, într-un bar din anii ‘90, dar, oricât de haioase ar fi, parcă nu se potrivesc cu specificul actual al localului.

Meniul este surprinzător de variat pentru o cafenea, în care nu ar încăpea mai mult de 50 de persoane, iar preţurile... mai mult decât rezonabile. Cafeaua costă 4 lei, la fel şi sucul la doză (este, de altfel, unul dintre puţinele locuri în care sucul se mai serveşte aşa cum ar trebui, adică la doze de 0,33l, în loc de „biberoanele" de 0,2 litri ), iar berea, în funcţie de marcă, poate costa între 4 şi 6 lei. Pentru cei cu gusturi mai... puternice, meniul include şi vin, băuturi tari şi mai multe sortimente de cocktail-uri, mai mult sau mai puţin alcoolizate.

Surpriza cea mai plăcută pe care o produce acest local şi motivul pentru care mulţi dintre cei care îl frecventează au devenit clienţi fideli este că, între orele 15.00 şi 16.00, cafeaua, sucurile şi chiar câteva sortimente de bere sunt la jumătate de preţ. O „oră veselă" ce face ca, în acest interval, cafeneaua să fie arhiplină.

Pe timpul verii, este amenajată şi o terasă în faţa localului, umbrită şi frumos delimitată cu flori şi verdeaţă de trotuar şi de zgomotul de pe stradă. Dacă nu sunteţi însă iubitori de animale, s-ar putea să vă deranjeze prezenţa celor doi câini maidanezi, transformaţi în mascote ale localului. Nu muşcă, dar este posibil să caute afecţiune şi să se apropie destul de mult de clienţi.

 cafenea.jpg

Andante Cafe primeşte 3 stele

Motivaţia: deşi nu este un local cu pretenţii, a ştiut să-şi fidelizeze clientela şi, mai ales, pentru că practică „Ora veselă".

Localul funcţionează pe societatea SC Baby World SRL, avându-i ca asociaţi pe Liviu Daniel Mocanu şi Elena Mocanu.

Administratorul barului este Elena Mocanu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Andante Cafe a intrat în insolvenţă!

21 Aug 2018 1588