Ce-si doresc sefii de la Iepuras (galerie foto)

CAP_2_scrisoare_pentru_iepuras_Aurelian_Zaheu_04.jpgIlie Floroiu i-a cerut bani pentru CS Farul şi să-l ajute să se pensioneze mai repede * Aurelian Zaheu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, i-a cerut Iepuraşului, de Paşte, să fie la fel de „bun şi darnic ca până acum"

Linişte, pace sufletească şi sănătate par să fie cele trei ingrediente care i-ar face pe şefii instituţiilor să se simtă împliniţi de Sfintele Paşti. În ediţia on line, accesând www.ziuadeconstanta.ro , puteţi vizualiza scrisorile şefilor intervievaţi.
În continuare, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă fragmente din scrisorile pe care directorii le-au adresat Iepuraşului, de Paşte. „Scumpic Iepuraş, m-am gândit că în sfânta zi a Învierii Domnului să-mi aducă multă sănătate, linişte sufletească şi o brumă de speranţă că voi reuşi să rezolv problema lipsei de spaţiu cu care se confruntă instituţia pe care cu modesta mea pricepere încă o conduc". În acest mod îşi începe scrisoarea către Iepuraş Virgil Coman, şeful Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale Constanţa. Directorul nu a uitat nici de familia sa, pentru care doreşte „sănătate, bucurii şi viaţă lungă", ori de persoanele care îl invidiază şi îi cere Iepuraşului să le lumineze mintea. Petre Dinică, şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Constanţa, s-a gândit, în schimb, la copilaşii pe care îi are în grijă. „Dragă «Iepuraşule», îţi doresc multă sănătate şi viaţă lungă, să ajungi la toţi copilaşii, şi nu numai, să le îndeplineşti toate dorinţele pentru ca viaţa lor să se înnoiască precum natura primăvara!".

Iepuraşul să-i aducă bani pentru Farul

Preşedintele Clubului Sportiv Farul Constanţa, Ilie Floroiu, i-a făcut Iepuraşului o scrisoare scurtă, dar concisă. „Îmi doresc să-mi aducă de Paşte rezultate cât mai bune şi bani cât mai mulţi pentru CS Farul Constanţa", iar cititorilor ZIUA de Constanţa le-a urat „Sărbători fericite!" Însă a omis să-i scrie Iepuraşului, dar ne-a spus nouă, că şi-ar dori să se pensioneze mai repede. 

„Să fie la fel de darnic ca şi până acum"

Aurelian Zaheu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), îi cere Iepuraşului de Paşte să fie la fel de „bun şi darnic ca până acum". Comisarul-şef şi-a îndreptat mai mult atenţia către cetăţenii Constanţei, pe care îi are în grijă de când este şeful IPJ. „Eu doresc din toată inima ca sfintele sărbători de Paşti să aducă tuturor cetăţenilor Constanţei lumină în casele lor şi multe bucurii alături de cei dragi", a scris acesta. Sfintele Paşti din acest an ar trebui să fie pentru Vasile Petro, comisar şef al Gărzii de Mediu, „dătătoare de clipe de linişte, de relaxare pentru trupul şi mintea omului". „Personal, mi-aş dori ca acest iepuraş să-mi facă cadou multă linişte, putere de a înfrunta tumultul vieţii. Anul acesta! La anul, cine ştie? Vor fi alte dorinţe", încheie Petro. La fel de profundă a fost şi Valentina Munteanu, noul director al Direcţiei de Muncă şi Solidaritate Familială. „Paştele este unul dintre momentele de peste an când ne oprim puţin din agitaţia vieţii de zi cu zi şi ne privim sufletele. Ne amintim şi medităm la cuvinte precum: credinţă, iertare, încredere, răbdare. Ne gândim la un sens al vieţii şi la un nou început. Ne propunem să fim mai buni şi mai îngăduitori cu semenii noştri".

Brăiloiu: „Hristos a înviat!"

Prefectul Constanţei, Liviu Tit Brăiloiu, a dorit să ceară Iepuraşului nu doar îndeplinirea dorinţelor proprii, ci şi ale cetăţenilor. „Doresc românilor de pretutindeni pace, bucurie, sănătate şi prosperitate. Acest gând al meu este prilejuit nu doar de sărbătorile de Paşti, ci este o dorinţă care îmi conturează preocupările şi activitatea permanent", a scris prefectul şi şi-a încheiat scrisoare cu un „Hristos a înviat!" Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Ion Niculescu, îşi doreşte ca aceste „sărbători să aducă un suflu nou şi sănătos" unităţii sanitare pe care o conduce. „Fie ca aceste sărbători să clădească o înţelegere deplină între pacienţi şi corpul medical!". Sperăm că Iepuraşul va contribui la îndeplinirea dorinţelor.

{mos_ri:iepuras}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

AURA MARIA IFTIMOAIA

22 Apr, 2009 21:28

DRAGA IEPURASULE DACA VII DE PASTI TE ROG SA INI ADUCI O CORDELUTA NEAGRA SI UN COSTUM ROZ

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2686

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3208

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3401

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3442

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3781

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6185

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2663

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5210

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 2986

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 3013

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 3001

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2660

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2762

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2758

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2754