„O seară la Constanţa", cu mâncare din Moldova (document)

cap_3.jpgEste un local ferit de ochii lumii, dar în care este greu să nu te simţi bine. Chiar dacă preţurile sunt un pic cam mari, mâncarea este pe măsură.

Auzisem multe lucruri bune despre acest restaurant şi, acum câteva zile, am dat de el mai mult din greşeală, la intersecţia străzilor Unirii şi Banu Mihalcea. Dacă tot l-am găsit şi simţeam nevoia să mănânc ceva, mi-am zis că trebuie să-l încerc. Îţi lasă o impresie bună încă de la intrare, unde se află o mică statuie. Apoi, parcă intri în casa unui om gospodar. Este aranjat foarte frumos şi sunt foarte multe poze înrămate reprezentând diverse vedete (Fuego, Doru Octavian Dumitru) care se distrează în acest restaurant. Atât la parter, cât şi la mansardă sunt destul de puţine mese, dar la o distanţă considerabilă între ele. La subsol este crama, de unde poţi alege diverse soiuri de vin. Preţurile sunt destul de mari, dar merită. O cafea costă şase lei, o sticlă de vin începe de la 30 de lei. Mâncarea trebuie neapărat încercată, cu toate că este destul de scumpă.

O_seara_la_Constanta_2.jpgEste un local cu specific moldovenesc, astfel că poţi mânca pui la ulcică, pulpe umplute sau, ca desert, plăcinte poale-n brâu. O masă completă (mâncare şi băutură) te ajunge pe la 40 de lei. Dar, aşa cum am mai spus, chiar merită. Servirea cam lasă de dorit. Este un ospătar care se mişcă destul de repede, dar este cam şmecheraş. Nu este îngrijit, poartă un tricou roşu cu mult scris galben, la pantaloni de stofă şi pantofi. Este urât, pentru că strică puţin imaginea tradiţională a restaurantului. Este un local ferit de ochii lumii, dar în care este greu să nu te simţi bine. Chiar dacă preţurile sunt un pic cam mari, mâncarea este pe măsură.

Restaurantul funcţionează pe societatea Tolmar Company SRL, administrată de Maria Paladi.

„O seară la Constanţa" primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă servirea era mai bună.

stele_O seara la Constanta.jpg

 

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

anuka

29 Nov, 2010 17:59

un restaurant unde esti furat ca in codru unde nu primesti bon de casa la nota de plata, unde patroana este o excroaca unde sunt camere de filmat peste tot, unde mafia din moldova este acsa si unde patroana are datorii l atoata lumea ! unde patroana are o camaruta sus in pod langa wc si unde la cerere se prostitueaza cu cine da mai mult si unde tot la cerere se prostitueaza si cele 2 fete ale ei!

Adrian

27 Sep, 2010 14:44

pt doi - poate s-a referit la ceva de mancare si un suc sau o cafea sau o bere...cred ca sunt putini oameni care beau o sticla de vin la o masa.

doi

27 Sep, 2010 08:49

Dacă "o sticlă de vin începe de la 30 de lei" şi "o cafea costă şase lei", cum de "o masă completă (mâncare şi băutură)te ajunge pe la 40 de lei" ?

Serban

27 Sep, 2010 01:06

absolut jenant acest restaurant, la o comanda de extra lapte pt o cafea ni s-a incarcat nota cu inca vreo 9 RON.... cand am intrebat cum este posibil, am fost dati afara de chelner...!

Articole asemanatoare

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2965

Doi bătrâni salvați la timp de polițiști, în localitatea Fântânele, județul Constanța

23 Mar 2024 562

UPDATE Incendiu pe DN22 Constanța-Tulcea! Un autoturism, cuprins de flăcări la Lumina

15 Mar 2024 877

„A douăsprezecea noapte”, de William Shakespeare, la Teatrul de Stat Constanța

25 Feb 2024 855

UPDATE Planul Roșu de Intervenție activat după un accident rutier în județul Constanța. Mai multe persoane, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 5826

Imagini surprinse pe camera de supraveghere cu accidentul rutier de la Cobadin, județul Constanța (FOTO+VIDEO)

19 Feb 2024 2930

UPDATE Accident rutier grav pe DN3 între Constanța și Valu lui Traian! O victimă, inconștientă (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Feb 2024 5197

UPDATE Planul Roșu activat în județul Constanța după un accident în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Feb 2024 3982

UPDATE. Știri Constanța Valiză suspectă lângă sediul IPJ. Intervin autoritățile (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Feb 2024 1091

Viteza a curmat două vieți, pe DN 2A! Imagini de impact din bordul autoturismului unde doi bărbați au murit (VIDEO)

06 Feb 2024 3627

UPDATE Incendiu în cartierul Tomis Nord din Constanța! Pompierii solicitați să intervină pe strada cpt. Dobrilă Eugeniu (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Jan 2024 1575

Incident la protestul transportatorilor de la Constanța! O femeie s-a rugat de manifestanți să îi permită să treacă de barajul de la intrare din Port (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jan 2024 2390

Incendiu noaptea trecută în municipiul Constanța! Au intervenit mai multe echipaje de pompieri

10 Jan 2024 915

Constantin Budescu, fotbalistul de la Farul Constanța, și-a etalat talentul muzical în seara de Revelion

03 Jan 2024 1178

„Flagrant“ Primele imagini de la acțiunea DNA Constanța cu polițiștii Gărzii de Coastă, în Portul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

30 Dec 2023 1814