Vesnica pomenire, hit-ul de la Delfinul (document)

cap_1.jpgRestaurantul Delfinul este situat pe strada Flămânda nr. 19, în apropierea complexului sportiv Tomis. Face parte din categoria restaurantelor vechi din oraş, cunoscute pentru organizare de nunţi, botezuri sau evenimente mai puţin fericite. Sunt două saloane mari, unul pentru fumători, celălalt pentru nefumători. Chiar dacă este un loc vechi, arată foarte bine pentru că a fost renovat de curând. Nu este nimic extraordinar, dar simplitatea îl face un loc plăcut pentru a lua masa. Cu aerisirea nu sunt deloc probleme. Nu eşti deranjat de fum în niciunul din saloane. Oriunde ai sta, nu îţi este nici cald, nici frig. Deranjant este faptul că deseori se organizează, aşa cum spuneam, pomeni. În astfel de momente se opreşte muzica şi nu este prea plăcut să asculţi veşnica pomenire în timp ce mănânci la o masă alăturată.

Delfinul_2.jpgDacă eşti cumva prins într-un astfel de moment, poţi ieşi pe mica terasă amenajată în faţa restaurantului. Nu sunt multe mese, nu este nici plăcut pe căldurile astea, dar nu eşti deranjat de evenimentele triste care se desfăşoară în interior. Preţurile sunt mai mult decât acceptabile. Cu maximum 20 de lei ai parte de felul întâi şi felul doi. Iar mâncarea chiar are gust. Vă recomand ciorba de văcuţă pentru a vă convinge. Cu servirea sunt ceva probleme atunci când sunt mulţi clienţi. Dar mâncarea ajunge la masă foarte rapid, aproximativ cinci minute pentru ciorbă, 15 - 20 de minute pentru alte preparate. Iar ospătarii, chiar dacă sunt ceva mai în vârstă, sunt amabili şi se străduiesc să facă pe plac clientului. Este un restaurant perfect pentru a lua masa alături de prieteni sau parteneri de afaceri. Păcat de acele evenimente care se organizează şi care sunt deranjante pentru clienţi, dar se pot trece cu vederea având în vedere celelalte avantaje ale localului.

Restaurantul funcţionează pe societatea M.B. Delfinul SRL de care se ocupă Stelică Malama şi George Bileca, care mai administrează şi Intalclim Service SRL.

Delfinul primeşte patru stele. Aş fi acordat-o şi pe ultima dacă nu aş fi fost nevoită să ascult veşnica pomenire.

stele_delfinul.jpg

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Bogdan

17 Mar, 2011 14:41

Acesti patroni de la Delfilul se lauda ca oameni care-i sustin politic,Mazare,Garda de mediu,Garda financiara,Orice reclamatie,sesizare,se face degeaba..fac pomeni multe"vesnica pomenire"aici oameni sunt suparati si nu sunt atenti la detalii,La nunti fac afaceri mari , Alimentele sunt din cele mai proaste,chimicale multe in acest restaurant,ciorba de burta,se spuen ca este cea mai buna,dar nu este asa,mergi cu impresia ca este buna,daca o gusti bine,se simte ca este veche si reincallzita. Oricum feriti-va sa serviti ceva aici,personalul arata teama,frica pe fata..stiu multe dar nu pot spune,au frica .

bogdan

11 Aug, 2010 10:59

de ciorba de burta nu ai scris nimica? e de departe cea mai buna din oras , chiar a devenit legenda

Articole asemanatoare

Indicatorii tehnico-economici, aprobați de CJ Constanța Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, CIA Delfinul din Agigea, va avea 50 de locuri (DOCUMENT)

24 Mar 2024 420

Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Aprobarea bugetului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța pe anul 2024, pe ordinea de zi

04 Feb 2024 584

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” angajează. Ce post este scos la concurs

10 Jan 2024 1137

IPJ Constanța Acțiuni de prevenție ale polițiștilor în centrele de plasament din municipiu

28 Dec 2023 641

Video Viral pe Facebook Cel mai jucăuș delfin din Marea Neagră a revenit să ne spună "bună dimineața"! (VIDEO)

05 Nov 2023 1923

DGASPC Constanța face o achiziție în cadrul proiectului „Închiderea Centrului de Plasament Delfinul”. Ce firme și-au adjudecat contractul? (DOCUMENT)

02 Nov 2023 958

Președintele CJC și-a numit reprezentatul în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar „Delfinul". Cine este Cipriana Jitea? (DOCUMENT)

25 Aug 2023 1040

Licitații Constanța Translima SRL și Eurosting AAW Industry SRL furnizează produse pentru Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

04 Aug 2023 1236

Firme Constanța Meba Estival SRL s-a mutat în Mangalia. Ce obiect de activitate are?

20 Jul 2023 862

Lichidator Constanța Ramazan Alper -DELFINUL IPURL

19 Jul 2023 478

Firme Constanța Modificări în Bety Estival SRL

03 Jul 2023 872

UPDATE Delfin mort observat în mare în Mamaia Nord (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Jun 2023 1974

Descoperire tristă pe plaja din Eforie Sud (GALERIE FOTO)

04 Apr 2023 2163

Ziua Viorelei Filip. Artista din Tuzla împlinește 72 de ani

15 Mar 2023 1300

DGASPC Constanța a semnat cu două firme pentru dotarea Centrului de Plasament Delfinul (DOCUMENT)

11 Jan 2023 1681