Adevarul de seara Clanul mafiot Bancuta a fost retinut

Liderul reţelei şi alţi patru membri ai grupării au fost reţinuţi de forţele speciale ale Poliţiei, cu ajutorul informaţiilor furnizate de către Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa.

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, poliţiştii au descins în judeţul Ilfov, dar şi în municipiul Constanţa.

Cinci membri ai clanului, printre care şi Cocoş Băncuţă, liderul clanului, a fost reţinuţi în urma acţiunii poliţiştilor.

Suspecţii au fost duşi în faţa procurorilor pentru audieri şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de ultraj şi tentativă de omor.

Duminică seară, un grup de 15 persoane a fost implicat într-o răfuială produsă pe strada Tulcei, între două clanuri mafiote.

Membrii celor două grupări adverse s-au lovit, au tras focuri de armă şi au folosit macete. Doi bărbaţi au fost răniţi în urma reglării de conturi, cei doi fiind duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Unul dintre ei a fost rănit cu o sabie iar cel de-al doilea împuşcat în zona umărului cu un pistol cu bile. Cel mai grav rănit este Marcel Chiujdea care a fost ţinut peste noapte sub supravegherea cadrelor medicale.

Scandalul a luat sfârşit după sosirea echipajelor de Poliţie. Oamenii legii cercetează cazul pentru a afla motivele care au condus la declanşarea bătăii.

www.adevarul.ro/locale/constanta/


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

"Brigada Oarză", decapitată Mafioţii români care au îngrozit Torino, condamnaţi la ani grei de puşcărie

27 Oct 2014 9795