Adevărul de Seară Managerul Marks & Spencer Constanţa s-a sinucis de Ziua Îndrăgostiţilor pentru lectorul universitar Mincu

Absolventă a Facultăţii de Matematică, de o frumuseţe rară, Elena Liliana Hristodorescu era managerul magazinului Marks & Spencer. Fusese angajată direct pe post de la deschiderea magazinului la Constanţa. A fost găsită moartă, pe peluza de lângă blocul unde locuia de numai trei luni, împreună cu lectorul universitar Alexandru Mincu.

Misterul a fost elucidat în jurul orei 17.00, când Alexandru Mincu a ajuns acasă şi i-a găsit pe poliţişti la uşă. Le-a spus anchetatorilor că de trei luni locuia în acel apartament împreună cu iubita sa, Elena Liliana Hristodorescu (37 de ani).

Managerul Marks & Spencer Constanţa a murit după ce a explodat inima în ea

Pe masa din bucătărie a fost găsit un bilet de adio, o pagină scrisă faţă-verso, cuprinzând ultimele gânduri ale tinerei. „I-am dat sufletul meu. El l-a dat altcuiva", este unul dintre ultimele lucruri scrise de Elena, înainte de a se arunca pe geamul bucătăriei.

Un student s-a aruncat de pe podul de la Agigea

Alexandru Mincu a fost luat pentru audieri la sediul Secţiei 1 Poliţie şi le-a declarat anchetatorilor că a fost plecat toată ziua la Bucureşti, conducând o rudă la facultate. „Nu am înşelat-o. Nu vedeţi că în jur e un cimitir?!", a declarat şocat şi şocant Alexandru Mincu.

Fiul controversatului Marin Mincu

Alexandru Mincu (40 de ani) este fiul controversatului critic literar Marin Mincu şi are la activ două căsnicii eşuate din care au provenit doi fii: unul de 20 de ani, student la Politehnică Bucureşti şi unul de 4 ani.

Alexandru Mincu a ajuns de nerecunoscut în ultima vreme. După moartea tatălui său, în anul 2009, el şi-a lăsat părul să crească în dezordine, iar comportamentul său s-a schimbat radical: nu mai comunica, era introvertit şi se refugia în cariera universitară. Mincu se află din anii `90 la Universitatea Ovidius, instituţie printre ai cărei fondatori se număra tatăl său, Marin Mincu. El predă mecanică cuantică, făcând parte din Catedra de Electricitate, Electronică, Fizica Solidului şi Fizică Teoretică, de la Facultatea de Fizică.

Alexandru Mincu

Alexandru Mincu este coautor de manuale şi de cursuri de fizică, iar fizicienii de la Ovidius spun despre Alexandru că este specialist într-un domeniu extrem de dificilă. Studenţii îl descriu ca pe un dascăl aspru şi rigid, care dădea note foarte mici. Colegii de catedră ai lui Alexandru Mincu o ştiau pe Elena drept o fire foarte veselă şi deschisă, tânăra vizitându-l des pe iubitul ei la facultate. „Chiar nu înţelegem de ce ar fi procedat aşa", se întrebau universitarii Mihai Gîrţu şi Florin Moscalu.

Copleşită de gânduri negre

Rudele moartei s-au adunat ieri la Morga Cimitirului Central ca să o recunoască. „Avusese gânduri de sinucidere şi înainte. Cu câteva zile mai scrisese un bilet, unul pe care l-a dat lui, prietenului", a declarat una dintre rudele tinerei. În ultimele zile, spun poliţiştii, Elena îi trimisese mai multe mesaje ciudate, pe mobil, lui Mincu.

Absolventă de Matematică

Elena Liliana Hristodorescu era din Lumina şi absolvise Facultatea de Matematică de la Universitatea Ovidius în 1999, cu note peste medie. Ea era considerată una dintre cele mai frumoase studente ale universităţii din Constanţa.

Tragedie la Constanţa: Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe GALERIE FOTO

Ea era manager al magazinului Marks & Spencer din hypermarketul Tom. „A fost angajată direct pe postul de manager de magazin încă de la deschidere. Pentru noi a fost mare lucru să găsim un om apt pentru această funcţie. Nimic din comportamentul său nu ne-a alarmat. Ne mai vedeam la şedinţe la Bucureşti, dar nu părea că ar avea probleme. Noi am venit de la Bucureşti aseară, imediat ce am aflat vestea. Fetele sunt speriate şi cam tulburate. Vom ajuta familia cu ce are nevoie", a declarat Denisa Păun, reprezentantul Marks & Spencer.

Ca orice angajat, Elena îşi făcea anual analizele pentru medicina muncii şi trecea inclusiv prin testele psihologice, pe care le-a promovat fără probleme.

www.adevarul.ro/locale/constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 266

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 353

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 557

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 497

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 692

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 543

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 531

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 482

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 433

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 725

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 586

Firme Constanța Adunare Generală a Asociaților și modificări în contextul decesului unui asociat la Lex Trans SRL

27 Feb 2024 564

Firme Constanța Acționarii Damen Shipyards Mangalia SA, convocați în adunare generală. Ordinea de zi a ședinței, completată la cererea Damen Holding BV

26 Feb 2024 915

Firme Constanța Acționarii Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați să decidă bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024

24 Feb 2024 717

Firme Constanța Acționarii Brise Grains SA, convocați în AGA și AGEA, vor decide desfiinţarea punctului de lucru din Bucureşti, Gara Herăstrău

22 Feb 2024 586