Adevărul de Seară S-a aruncat de pe podul din Agigea şi a ratat apa

Un bărbat neidentificat s-a sinucis azi după-amiază aruncându-se în gol de pe podul Agigea. Medicii s-au luptat în zadar să îi salveze viaţa.

UPDATE 22.00 Polițiștii austabilit identitatea tânărului care s-a sinucis în această după-amiază: Bogdan Sâmpetru(22 de ani) student anul II la Universitatea MaritimăConstanța. Corpul neînsuflețit a fost identificat de tatăl său care a ajuns la Morgă după ce a aflat că un tânăr și-a pus capăt zilelor. Tatăl le-a spus polițiștilor că nuîși poate explica în nici un fel gestul fiului său și că acesta nu părea deprimat în ultimele zile.

UPDATE 19.30 Oamenii legii nu au nici un martor în acest caz care să-l fi văzut efectiv pe necunoscut aruncându-se în gol. Corpul neînsuflaţit al tânărului a fst găsit sub pod de un bărbat care ieşea de la cumpărături de la hypermarket-ul din apropiere şi a trecut cu maşina pe sub pod. Îngrozit bărbatul a oprit o maşină a Poliţiei Rutiere care se afla în misiune în zonă. „Martorul ne-a însoţit sub pod ca să ne arate unde este victima. Noi am sunat la Ambulanţă şi i-am alertat pe colegii de la Poliţia Transporturi", a declarat agentul principal Cornel Soare din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa.

UPDATE 18.20 Tânărul care s-a aruncat de pe pod nu avea asupra sa decât un breloc de acces în bloc. Oamenii legii nu au găsit asupra lui vreun act de identitate sau măcar un bilet prin care să-şi justifice gestul. Trupul sinucigaşului a fost ridicat de sub pod şi dus la morga Cimitirului Central.

UPDATE 17.55 Poliţiştii criminalişti, ajunşi la faţa locului, încearcă să afle identitatea bărbatului care s-a aruncat de pe pod. Bărbatul nu avea mai mult de 30 de ani, era îmbrăcat curat: cu blugi şi ghete noi de culoare bej cu maro şi geacă asortată, un bluzon de culoare galben cu alb şi un fes de culoare închisă ceea ce-i face pe oamenii legii să creadă că nu este vorba despre un om al străzii.

UPDATE 17.35 Bărbatul care s-a săturat de viaţă nu a nimerit apa. El a căzut pe o porţiune de uscat. Poliţiştii se îndreptă spre Agigea, la locul indicat de martorii care au asistat la gestul sinucigaşului.

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa în urmă cu puţin timp că un bărbat s-a aruncat în gol de pe podul din Agigea. La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei, iar medicii încearcă să îl resusciteze pe sinucigaş.

www.adevarul.ro/locale/constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum va fi vremea în zilele următoare, în Dobrogea?

25 Apr 2024 206

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 263

Reguli de circulație, jocuri și desene la Constanța. Întâlnire între polițiști și copii (FOTO)

25 Apr 2024 206

Știri Constanța Un bărbat a ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Motivul pentru care va petrece șase luni după gratii

25 Apr 2024 261

Din Coreea de Sud, la Constanța. Klaus Iohannis a aterizat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

25 Apr 2024 482

Știri Constanța Trei copii au plecat de acasă, noaptea. Mama minorilor a fost sancționată

25 Apr 2024 321

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 351

Știri Constanța „Un patruped maltratat...așa a fost sesizarea“. Proprietarul, reținut (FOTO)

25 Apr 2024 347

Firme Constanța Un nou administrator în cadrul Medical See SRL

25 Apr 2024 287

Evenimente de neratat în acest weekend, la Constanța!

25 Apr 2024 541

Firme Constanța Gammadyne PVC Fabrik SRL își deschide un nou punct de lucru

25 Apr 2024 285

Termoficare Constanța SRL anagajează. Ești interesat?

25 Apr 2024 413

Ședință interinstituțională pentru siguranța școlară în județul Constanța

25 Apr 2024 353

Undă verde de la Municipalitate Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat

25 Apr 2024 228

Ședința CLM Negocierile s-au încheiat. Cât va plăti în următorii trei ani Primăria Constanța pentru spațiile utilizate în City Park Mall? (DOCUMENT)

25 Apr 2024 294