Adevărul de Seară Sabrina Vasiliu este premiantă la toate concursurile

Artista face parte din ansamblul multietnic Prietenia încă de la înfiinţare. De aproximativ cinci ani, adolescenta se dedică dansului în totalitate.

Sabrina şi-a descoperit pasiunea pentru dans în clasa a IV-a. Primul său contact cu scena l-a avut la vârsta de 10 ani, pe vremea când făcea parte din ansamblul de dansuri populare Mlădiţe Dobrogene înfiinţat de învăţătoarea Petrica Pascu. Un an mai târziu, eleva a renunţat la Mlădiţe în favoarea ansamblului Prietenia din Mihail Kogălniceanu.

Eleva recunoaşte că nu se poate lipsi de dans. Deşi are şi alte planuri, la pasiunea sa nu vrea să renunţe. „Dacă nu făceam dansuri populare, aş fi făcut tot dans, dar alte genuri. Psihologia, designul şi actoria mă atrag foarte mult, dar mereu o să-mi fac timp şi pentru pasiunea mea", mărturiseşte ea zâmbind.

Prieteni după spectacole

Sabrina a avut emoţii doar la primul spectacol. Aceste sentimente nu îşi mai au locul în viaţa artistei. „Nu am emoţii deloc, am avut doar prima dată când am păşit pe scenă", rememorează adolescenta. Fiecare spectacol reprezintă un prilej de bucurie. „Profit de ocazie pentru a mă reîntâlni cu toţi colegii mei. De obicei, când avem spectacole reuşim aproape de fiecare dată să ne facem noi prieteni. E foarte plăcut pentru noi, mai ales sentimentul pe care îl ai atunci când eşti pe scenă nu se poate compara cu nimic", explică artista.

Alături de colegii de la Prietenia, Sabrina a câştigat numeroase premii. „De obicei, când participăm la un concurs, câştigăm. Nu-mi amintesc să ne fi întors acasă fără premiu. Favoritul meu a fost spectacolul din anul vara anului 2008 de la Sibiu. Atunci am prezentat spectatorilor obiceiurile de nuntă, iar eu am interpretat rolul soacrei mici", povesteşte Sabrina. Eleva este voluntar la două fundaţii: „Tineri pentru tineri" şi „Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret". „Îmi place să mă implic în diverse activităţi. Iubesc foarte mult copiii şi îmi place să-i ajut", afirmă tânăra artistă.

Sabrina nu renunţă niciodată la telefonul mobil şi la machiaj pe care a ajuns să le considere o obsesie. „Messengerul şi celularul reprezintă probleme pentru tineri deoarece le mănâncă tot timpul", spune ea.

Odihna, la loc de cinste

În timpul săptămânii, Sabrina se trezeşte la ora 6.00 pentru a merge la şcoală. La ora 13.00, după terminarea cursurilor, vine acasă şi se odihneşte. „După ore întotdeauna stau în pat, sunt obosită. După ce mă refac, îmi scriu temele şi ies cu prietenii mei", a spus adolescenta. Cea mai bună prietenă îi este chiar mama sa. „Părinţii m-au susţinut mereu moral şi financiar şi sunt recunoscătoare pentru asta. Cu mama am o relaţie deosebită, este prietena mea de suflet", se confesează Sabrina.

www.adevarul.ro/locale/constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Legendarul actor Robert De Niro deschide două hoteluri pe malul Mării Negre

14 Apr 2024 1174

Doliu în cinematografia mondială Un actor cunoscut pentru rolul său dintr-un serial pe Netflix s-a stins din viață la doar 27 de ani

31 Mar 2024 1802

Actor al Teatrului de Stat Constanța La mulți ani, Mihai Sorin Vasilescu!

29 Mar 2024 583

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Constanța face angajări!

22 Mar 2024 907

„Take, Ianke și Cadîr”, în interpretarea artiștilor de la Teatrul Jean Bart Tulcea

14 Mar 2024 607

Originar din Constanța George Stancu și cele peste două decenii în care s-a dovedit a fi „un actor de echipă” la Teatrul de Stat Constanța

07 Mar 2024 638

In memoriam Toma Caragiu, fostul actor al Teatrului de Stat Constanța, plecat prea repede din această lume

03 Mar 2024 1016

Pentru al patrulea an la rând Actorii Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța la Gala Premiilor UNITER

28 Feb 2024 848

Spectacol estival pentru copii Firma lui Gabriel Soare bate palma cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța

22 Feb 2024 750

Născut la Tulcea Carol Feldman, actorul cu o reputație construită în Israel

09 Feb 2024 790

Teatrul de Stat Constanța Emilian Oprea, actor de la Teatrul Național București, cooptat în spectacolul „A douăsprezecea noapte”

09 Feb 2024 889

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, desemnat de Senatul UNITER să preia direcția artistică a Galei Tânărului Actor HOP

08 Feb 2024 1659

„Take, Ianke și Cadîr”, fermecătoarea poveste despre toleranță și prietenie se joacă la Teatrul Jean Bart din Tulcea

07 Feb 2024 881

„Un actor cerebral de mare sensibilitate” Lucian Iancu, fost actor și director al Teatrului Dramatic Constanța, la ceas aniversar

02 Feb 2024 3402

Averea și interesele Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, împuternicit șef în IPJ Constanța! Iată ce serviciu va conduce (DOCUMENTE)

26 Jan 2024 8784