Adevărul de SearăAccident grav cu opt victime pe drumul Constanţa - Tulcea. O persoană a murit, iar printre răniţi se află un copil şi o gravidă

Accidentul rutier s-a produs la intersecţia Drumului Naţional 22, ce leagă Constanţa de Tulcea, cu Drumul Comunal 81, la intrarea în localitatea Săcele, pe şoseaua care duce spre Gura Dobrogei. Un martor care a apelat numărul de urgenţă 112 a anunţat că opt persoane sunt imobilizate în două autoturisme, o Toyota şi o Skoda.Poliţiştii nu exclud nici posibilitatea ca accidentul să fi fost provocat de şoferiţa Toyotei, care ar fi pătruns din neatenţie pe contrasens. La volanul Skodei se afla Ţuţuianu Magdalena (35 de ani), însărcinată în două luni. Pe scaunul din dreapta faţă se afla soţul ei, Claudiu Costel Ţuţuianu (37 de ani) iar pe bancheta din spate se afla fiica lor, Daria Ştefania (7 ani), Carmen Bîrnă (33 de ani) şi mama şoferiţei Lenuţa Banu (57 de ani). Lenuţa Banu a fost proiectată din maşină şi a murit pe loc. La volanul Toyotei se afla Mihaela Any Paltarac (47 de ani), Claudiu Paltarac (54 de ani) şi Sabin Florin Paltarac (22 de ani). Şoferiţa Toyotei a fost ultima scoasă din fiarele cotorsionate de echipajul de descarcerare.

 

UPDATE Anchetatorii nu îşi pot explica cum s-a produs tragedia altfel decât din cauza unei defecţiuni tehnice.

Ocupanţii celor două autoturisme au avut un ghinion teribil: dacă Toyota nu ar fi trecut pe şosea exact în momentul exploziei cauciucului autoturismului Skoda, cel mai probabil accidentul s-ar fi soldat cu răniţi.

Pe porţiunea de drum unde s-a produs accidentul vizibilitatea este maximă şi dacă şoferii nu ar fi avut viteză autoturismele ar fi ieşit de pe şosea în câmp, evitând coliziunea. Impactul a fost atât de nimicitor încât motorul Skodei a zburat la aproximativ 20 de metri iar puntea din faţă s-a desprins şi a ajuns la 15 metri de maşină.

UPDATE Persoana decedată este o femeie, pasageră a autoturismului Skoda, cu numărul de înmatriculare IF02 AYA, în care se aflau cinci pasageri. Tot în Skoda se afla şi o fetiţă, care a fost intubată şi urcată în ambulanţă pentru a fi stabilizată. Alte patru persoane implicate în accident sunt în comă.

Din primele informaţii se pare că accidentul s-a produs după ce un cauciuc al Skodei, care circula dinspre Tulcea către Constanţa, a explodat în mers. Şoferiţa Skodei a intrat pe contrasens, lovind frontal Toyota TL 03 TOY, care avea 3 pasageri şi se îndrepta dinspre Constanţa către Tulcea.

UPDATE Una dintre persoanele implicate în accident a murit, iar o alta este resuscitată de medici. Alte patru persoane au nevoie de ajutorul echipajelor de la Descarcerare pentru a fi scoase din autoturism. Printre victimele încarcerate se află şi o gravidă.

La faţa locului au sosit şase ambulanţe. Drumul este blocat, iar autoturismele trebuie să o ia pe arătură pentru a-şi continua deplasarea.

Impactul între Toyota şi Skoda a fost atât de puternic încât una dintre maşini s-a desfăcut în bucăţi ce s-au împrăştiat pe şosea şi pe câmp.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGABuzău/Un inspector ITM și un administrator de societate comercială, arestați preventiv pentru luare, respectiv dare de mită

29 Mar 2024 142

Accident rutier, în Constanța. O victimă este rănită (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2533

Rechizitoriu pentru cunoscutul bancher Gheţea Radu Graţian! Trimis în judecată, la Constanța, pentru ucidere din culpă! (VIDEO+DOCUMENT)

24 Mar 2024 830

Accident în Constanța UPDATE. O mașină a intrat în parapet, după ieșirea de pe bd. I.C. Brătianu spre Agigea

24 Mar 2024 1067

Mohammad Murad, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 1130

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 1717

Exclusiv! Procurorii din Mangalia cer strămutarea! Pascu Matei Vlad ar putea fi judecat la o altă instanță

19 Mar 2024 1002

Știri Constanța azi O mașină s-a răsturnat la Cumpăna! (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1493

Accident rutier cu victimă pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Implicate un autoturism și un autotren (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1441

O șoferiță din Constanța s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni rutiere. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 844

LIVE VIDEO Părinții tinerilor uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 1144

Procesul 2 Mai Sebastian Olariu ar fi împlinit mâine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul său (VIDEO)

14 Mar 2024 839

UPDATE Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul 2 Mai. Vlad Pascu și-a recunoscut faptele (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 1731

Știri Constanța UPDATE. Arde o casă în Valu lui Traian! (FOTO+VIDEO)

09 Mar 2024 1503

FOTO+VIEO Poliția din Vama Veche se mută în casă nouă! Din container, într-o clădire ce a aparținut Gărzii de Coastă

07 Mar 2024 912