Cuget liber Directorii urcă pe eşafodul lui Chiru cu pieptul dezvelit

Membrii Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Constanţa au stabilit, la ultima şedinţă a filialei constănţene, ca evaluarea directorilor de la deconcentrate care au primit sprijin politic pentru a fi numiţi pe funcţii să continue. Drept urmare, au fost stabiliţi următorii cinci directori a căror activitate va fi evaluată. Aşadar, la următoarea şedinţă de BPJ va fi analizată activitatea directorilor Laura Constandin de la Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale, Senol Zevri de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, Simona Leoveanu, directorul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Stere Sponte, de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, şi Nicolae Şandru, directorul adjunct de la Administraţia Canalelor Navigabile. Membrii Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Constanţa au stabilit, la ultima şedinţă a filialei constănţene, ca evaluarea directorilor de la deconcentrate care au primit sprijin politic pentru a fi numiţi pe funcţii să continue. Drept urmare, au fost stabiliţi următorii cinci directori a căror activitate va fi evaluată. Aşadar, la următoarea şedinţă de BPJ va fi analizată activitatea directorilor Laura Constandin de la Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale, Senol Zevri de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, Simona Leoveanu, directorul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Stere Sponte, de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, şi Nicolae Şandru, directorul adjunct de la Administraţia Canalelor Navigabile.

Contactat telefonic, directorul adjunct de la Administraţia Canalelor Navigabile, Nicolae Şandru, a confirmat că a fost anunţat că urmează ca activitatea sa să fie analizată de membrii BPJ. „Mă bucur că activitatea mea va fi analizată. Cred că sunt singurul care mă bucur de acest lucru. Eu mă duc la evaluare ca membru de partid, adică mă aştept să fie evaluată activitatea mea la partid, şi nu cea profesională, cea de director. Vreau să spun că, din punct de vedere profesional, pot fi evaluat de alţii dar nu de cei din BPJ. Din punct de vedere al activităţii la partid nu am ce să-mi reproşez. Am muncit şi în calitate de consilier local, şi ca preşedinte al Colegiului 8. Am răspuns de câte ori am fost convocat, eu am muncit pentru partidul ăsta. Nu am făcut ca alţii care au fost numiţi directori cu sprijinul partidului, iar apoi au uitat şi unde este sediul", a declarat Nicolae Şandru.

www.cugetliber.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 403

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1834

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1188

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1505

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1252

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 946

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 750

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1121

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 723

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1001

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 880

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1274

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 760

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1256