Observator de Constanţa Love story cu final tragic

Un tanar de 24 de ani s-a sinucis dupa ce iubita lui s-a aruncat de la primul etaj al imobilului in care locuia cu chirie. O femeie de 27 de ani din localitatea constanteana Corbu a ajuns, ieri, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta dupa ce a sarit de la primul etaj al imobilului in care locuia iubitul ei. Acesta din urma si-a pus capat zilelor cand a vazut ca femeia pe care o iubeste nu mai vrea sa continue relatia cu el. Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut, ieri dupa amiaza, intr-un imobil de pe strada Vasile Marcovici din zona Abator. O femeie a sunat la Numarul de Urgenta 112 si a anuntat ca o tanara a sarit de la etaj si are nevoie de ingrijiri medicale. In zona a ajuns un echipaj de la SMURD care a preluat victima, identificata a fi Irina Monica Maican, pentru a o transporta la spital. Aceasta le-a spus oamenilor legii ca a recurs la acest gest dupa ce iubitul ei, Vasile Cristea, de 24 de ani, din Murfatlar, a incercat sa o omoare cu un cutit. In momentul in care politistii au intrat in locuinta barbatului au descoperit ca acesta avea gatul taiat. Cu toate eforturile depuse de medicii de la ambulanta nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata acestuia. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca victima locuia intr-o camera inchiriata din imobilul respectiv. Cristea a avut o relatie cu Monica Maican, dar aceasta a decis sa se desparta de barbat si sa se intoarca la fostul ei iubit cu care are un copil de 8 ani. Neputand suporta despartirea de femeia iubita, Vasile Cristea a chemat-o pe tanara sa discute sperand ca se vor putea impaca. Discutiile au degenerat si cei doi iubiti au inceput sa-si arunce vorbe grele. La un moment dat barbatul a apucat un cutit cu care a incercat sa o omoare pe tanara. Aceasta din urma a ales sa sara pe fereasta camerei situate la primul etaj al imobilului. Cand a vazut ca femeia iubita s-a aruncat de la etaj, tanarul si-a taiat gatul cu cutitul. Trupul neinsufletit a fost dus la Morga Cimitirului Central in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor ce au condus la deces. Procurorii continua ancheta, mergand pe varianta sinuciderii. Tanara care a sarit de la etaj pentru a scapa de furia barbatului este in prezent internata in spital sub supravegherea medicilor.

www.observator.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 425

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 500

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 432

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 587

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 577

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 631

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 420

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 488

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 688

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 653

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 711

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 776

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 605

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 807

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 579