Replica Dedesubturile scandalului dintre Manafu si sindicalistul Roiu de la aeroport

Între directorul general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, pedelistul Ionel Manafu, şi sindicalistul de la aeroport, Emanuel Roiu, asistăm la un conflict deschis. Astfel, liderul sindical de la Aeroportul Kogălniceanu, Emanuel Roiu, a ieşit în presă susţinând că Ionel Manafu l-a forţat să semneze desfacerea contractului de muncă, pentru a angaja o „pilă", un fost ospătar.

Acuzaţia este serioasă, doar că Roiu nu a mers la Parchet ori la altă instituţie abilitată să verifice dacă se fac angajări ilegale la aeroport, ci s-a plâns presei. Şi nu oricând, ci chiar cu câteva zile îniante ca la PDL Constanţa să aibă loc alegrile interne. Ştiut fiind că Manafu se poziţionase de-a „inversul" faţă de senatorul Mircea Banias, care, de altfel, a şi pierdut alegerile, altcineva câştigând preşedinţia PDL Constanţa, nu este exclus ca Roiu să fi încercat să dea o mână de ajutor. Spunem asta pentru că problema angajărilor sesizate de Roiu nu este una de câteva săptămâni, ci datează de mai multă vreme. De ce nu a vrut Roiu să vorbească până acum? Şi, dacă tot a vorbit, în zadar - cam asta ar fi povestea pe scurt. Mai departe, Manafu a mers la alegerile PDL, a votat cum l-a tăiat capul, nimeni nu s-a sesizat că Manafu este în plin scandal la locul de muncă, în afară de Banias, iar râca dintre el şi Roiu continuă. Iar motivele sunt mai vechi decât „banalele" alegeri de la PDL Constanţa. Astfel, în perioada când la conducerea Ministerului Transporturilor se afla Radu Berceanu, a existat o solicitare a ministrului privind o variantă de persoană care ar putea prelua şefia Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Iar persoana în cauză, transmisă ca propunere către ministru nu a fost Manafu! Potrivit unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, cu girul senatorului Mircea Banias, la minister ar fi ajuns CV-ul lui Emanuel Roiu. Senatorul precizează însă că totul este real, mai puţin susţinerea sa: „Da, a existat nominalizarea lui Roiu, pentru că Ionel Manafu vroia înapoi director general la Apele Române. Propunerea Roiu a venit din partea sindicaliştilor", a explicat Mircea Banias.

http://www.replicaonline.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ANAF a publicat Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală

18 Apr 2024 349

Digitalizarea Fiscului cu SRI mai are un pas. Urmează votul final la Camera Deputaților

17 Apr 2024 421

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 5904

Justiție Constanța Contestație împotriva deciziilor administrative fiscale. Confort Urban SRL versus ANAF

03 Apr 2024 568

AJFP Constanța. Ce seminarii web se vor desfășura în luna aprilie 2024?

03 Apr 2024 460

A doua licitație, organizată de fiscul din Constanța pentru valorificarea a două terenuri deținute de Primăria Cogealac (DOCUMENT)

29 Mar 2024 678

Vergil Chițac câștigă definitiv procesul deschis Fiscului, în urma unei amenzi civile aplicate de judecători Primarului Municipiului Constanța (MINUTA)

27 Mar 2024 585

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1016

ANAF vinde vila de lux a Prințului Paul, de la Sinaia!

26 Mar 2024 639

Atenție! ANAF avertizează asupra unor mesaje false trimise în numele instituției

20 Mar 2024 630

Reorganizarea ANAF, aprobată de guvern (DOCUMENT)

14 Mar 2024 928

Vergil Chițac, proces cu Fiscul, pentru o amendă civilă aplicată Primarului Municipiului Constanța. Verdictul, la finalul lunii

12 Mar 2024 783

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 783

Deficiențe cu influențe semnificative asupra situațiilor financiare găsite de angajații Camerei de Conturi Constanța la primăria 23 August (DOCUMENT)

06 Mar 2024 708

O mică avere Vergil Chițac a învins în instanță Fiscul, la Judecătoria Constanța! Nemulțumiri. Povestea din dosar (MOTIVARE)

21 Feb 2024 1229