Replica Magistratul obsedat de sex zice ca este victima unui complot

Judecătorul Mircea Dumitru Dinică de la Judecătoria Constanţa, asupra căruia Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat că va lua măsuri drastice, ajungând până la excluderea din magistratură, a susţinut o conferinţă de presă în biroul său. Potrivit CSM, 3 grefiere au reclamat că magistratul le-a făcut avansuri şi a fost obraznic cu ele. În apărarea sa, judecătorul susţine că este vorba despre un complot al celor pe care le-a sancţionat pentru că nu îşi făceau treaba cum trebuie. „Încă nu am fost suspendat din funcţia de judecător, am luat la cunoştinţă hotărârea comisiei disciplinare a CSM şi o voi contesta. Nu sunt de acord cu dispozitivul şi considerentele reţinute, o voi ataca la CEDO. Sunt pus în situaţia unei situaţii extrem de jenante. Dacă CSM-ul hotărăşte să mă excludă, eu i-am anunţat că mai bine îmi dau demisia, pentru că vreau să îmi fac o carieră în străinătate. Toţi sunt contra mea, iar eu sunt singur contra toţi. Nu mă simt vinovat şi nu sunt vinovat de nimic, referitor la plângerile făcute", a declarat magistratul. În opinia sa, judecătorul susţine că a fost ameninţat de către unii magistraţi din cadrul CSM, printre care şi preşedintele Horaţius Dumbravă, că nu-i va fi bine dacă va face public faptul că i-a văzut „cu sticla la gură". Mai mult, Dinică s-a luat chiar şi de conducerea Curţii de Apel Constanţa. „Aici sunt angajaţi foarte mulţi pe pile. Dacă cuiva îi atragi atenţia, din orgoliu, din egoism, ori de frică sau poate chiar din pură prostie momentană, încep să se ducă să te reclame peste tot pe la şefi. Ori şefii, care au dat examene şi au standarde manageriale, nu aplică nimic. Stau şi dorm în birouri. Am fost la preşedintele Curţii, la domnul Nicolae Stanciu, mi s-a spus că e ocupat, mănâncă. Stanciu ăsta aici mănâncă, aici doarme. Mi-a zis să mă mut într-o comună de lângă Bucureşti. Adică eu, care am stat 8 ani într-o comună, trebuie să mă mut tot într-o comună, că aşa vrea Stanciu ăsta. Să nu mai spun că toată lumea ştie că a fost jurist la CAP, ne conduce un jurist de CAP. El este şeful tuturor instanţelor de aici. A tras-o la răspundere pe doamna judecător care a emis mandat de aducere preşedintelui Consiliului Judeţean, că de ce a făcut asta", a mai declarat judecătorul. Tot el susţine că şi în alte părţi, unde a mai profesat, a avut unele probleme neplăcute. „Mi-au zis că sunt homosexual. Când am ajuns la Constanţa mi-am zis «bine că nu mai sunt homosexual», însă şi aici mi-au spus că se zice că sunt homosexual. Nu cumva deranjez cu soluţiile, pe aici? Nu cumva îi deranjez pe unii? Eu nu sunt supărat pe aceşti oameni, pentru că îmi dau seama că le este frică de ceva şi nu au simţul responsabilităţii", a mai precizat magistratul, aflat cu un picior în groapă.

http://www.replicaonline.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Dinica Dumitru -Mircea

23 May, 2011 02:49

Ma adresez pe acesta cale Dvs,cetateni ai Romaniei , este o situatie fara precedent in istoria justitiei din Romania si a Justitiei in general,ca un judecator ,ca de altfel orice cetatean , sa fie sanctionat de organele Statului, fara o dovedire a savarsirii faptelor !Acum,pana Presedintele Romaniei va semna Decretul de eliberare din functie solicit Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei si CSM sa ia masuri de publicarea Hotararii in judecarea recursului impotriva Hotararii 1J/09 martie 2011 a Sectiei de judecatori in materie disciplinara pentru ca Dvs, cetatenii care veniti in fata noastra si aveti incredere in judecata noastra sa va suneti parerea daca raportat la probele evaluate merit sa pastrez functia de judecator.Daca Dvs,cetateni ai Rominiei,din tara si din strainatate veti posta aici pozitia de incredere fata de persoana mea in exercitarea functiei de judecator,voi cere Presedintelui Romaniei sa nu ma elibereze din functie si sa se revizuiasca hotararea de excludere din sistemuljudiciar!Un mare profesor de drept international public de la Universitatea Columbia ( USA ) , Louis Henkin spunea ca toate statele civilizate trebuie sa respecte aproape toate drepturile ,sa-si asume aproape toate obligatiile,aproape tot timpul.Cetateni,Dvs puteti schimba acesta societate numai a unora ,nu am avere ,nu-mi trebuie avere , am 43 de ani,sunt pregatit profesional pentru functia de magistrat ,lupt sa va-mpacati in fata mea ca judecator,sa traiti in pace si armonie,sa va respectati unul celuilalt drepturile si sa va fereasca Dumnezeu de necazuri! Tineti minte cuvintele mele,omul traieste cel mai mult superficial,explorati-va prin faptele voastre calea sinceritatii,iertarii,prieteniei,solidaritatii si veti vedea profunzimea gandirii spre adevar a fiecaruia dintre noi !Si acest adevar ne duce direct in Calea lui Dumnezeu !La revedere,cetateni!

Articole asemanatoare

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 559

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 356

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 387

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 514

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 633

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3286

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13548

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 882

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 855

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1909

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1286

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2718

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6699

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 791

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 1058