Telegraf Astăzi, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor - Liga Campionilor la handbal masculin revine la Constanţa

Handbal Club Municipal Constanţa revine după aproape trei ani în faţa propriilor suporteri în cea mai importantă competiţie intercluburi, Liga Campionilor. În această seară, de la ora 19.00, Sala Sporturilor din Constanţa îşi va deschide din nou porţile pentru inimoşii suporteri constănţeni care sunt aşteptaţi să vină în număr cât mai mare pentru a-şi susţine favoriţii la primul duel din Grupa D. Adversara HCM-ului, Croaţia Zagreb, reprezintă un nume respectat în întreaga Europă, performanţele pe care le reuşeşte formaţia croată an de an în competiţiile europene oferindu-i un stat de favorită în meciul din această seară. Dacă amintim şi faptul că echipa din Zagreb a câştigat absolut toate campionatele din ţara natală începând cu 1991 (!!!), ne putem da seama de ce misiunea campioanei României nu va fi deloc una uşoară. Chiar dacă formaţia croată trece printr-o perioadă de reconstrucţie, având în componenţă mai mulţi jucători tineri de perspectivă, experienţa unor handbalişti precum Ivano Balic (centru, 31 ani) sau Gyula Gal (pivot 34 ani) face din Croaţia Zagreb o favorită la primele locuri în grupă. „Cu Zagreb se poate întâmpla orice, dar va fi foarte important să începem bine meciul şi la final să ne bucurăm pentru victorie. Noi vom aborda întotdeauna fiecare meci la victorie. Acest lucru îl pregătim şi la antrenamente. Vom da tot ce putem şi în această partidă şi îi asigurăm pe suporteri că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga. Avem şi o tactică pentru Balic, însă nu vom juca doar împotriva lui, ci a unei întregi echipe. S-a simţit la meciul cu Baia Mare sprijinul suporterilor şi sunt convins că va fi o atmosferă foarte frumoasă şi cu Zagreb", consideră Jovica Cvetkovic, antrenorul principal al HCM. „Întâlnim o echipă puternică, chiar dacă trece printr-un schimb de generaţii. Croaţia Zagreb este foarte bine cotată, însă vom juca acasă. Sala Sporturilor parcă ar avea propriul suflet. Aceasta este senzaţia pe care o simţim la partidele de acasă datorită atmosferei create de suporteri", a declarat Aleksandar Adzic. Formaţia oaspete a sosit aseară la Constanţa cu o întârziere de trei ore, iar în această dimineaţă va efectua un antrenament de acomodare în Sala Sporturilor. „Suntem obosiţi după deplasare, dar ne-am antrenat două săptămâni pentru această partidă. Debutul este întotdeauna greu. Ştim că HCM este o echipă puternică, susţinută de un public vulcanic. Are doi portari valoroşi şi o apărare agresivă, dar noi sperăm să facem un meci cât mai bun", a spus vedeta echipei croate, Ivano Balic. Biletele pentru meciul de azi se pot procura de la chioşcurile "Telegraf" sau de la magazinul clubului. Intrarea generală este de 30 de lei.

ÎNTÂLNIRE CU SUPORTERII. Astăzi, la ora 12.00, la magazinul clubului aflat la Sala Sporturilor suporterii constănţeni sunt invitaţi să se întâlnească cu handbaliştii constănţeni. Campioana României are programată o şedinţă foto, iar iubitorii handbalului sunt invitaţi pentru poze şi autografe!

Primele două partide din Grupa D a Ligii Campionilor s-au disputat aseară şi s-au încheiat cu următoarele rezultate: St. Petersburg HC - HC Bosna Sarajevo 32-27 (11-12) şi Ciudad Real - SG Flensburg 27-19 (7-9).

www.telegrafonline.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 769

Șapte handbaliști de la CSM Constanța, în lotul României pentru dubla de calificare cu Cehia

17 Apr 2024 589

Handbal CSM Constanța a învins Steaua și s-a calificat în turneul Final 4 al Cupei României (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 769

Marți, 16 aprilie 2024 CSM Constanța - Steaua, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, în Cupa României. „Hai la meci!“

16 Apr 2024 595

Handbal CSM Constanța a făcut spectacol cu CSU din Suceava, bifând al 19-lea succes stagional (GALERIE FOTO)

13 Apr 2024 799

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, cu CSU din Suceava. Sâmbătă, 13 aprilie 2024

13 Apr 2024 635

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 870

CS Medgidia Antrenorul Ionuț Deli-Iorga, sărbătorit de jucători și fani după victoria de la Făgăraș (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Apr 2024 1381

Handbal CSM Constanța, victorie la 17 goluri diferență!

06 Apr 2024 1146

CSM Constanța. Pe urmele tatălui! Răzvan Florea - premiul fair-play în 2004. După 20 de ani, fiul său, Ștefan - premiu la handbal (GALERIE FOTO + VIDEO)

03 Apr 2024 1237

Handbal județul Constanța Trei echipe de pe litoral, calificate, de pe podium, la turneul semifinal. Distincții la faza pe Euroregiune (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 1472

Handbal Transfer important! Internaționalul Andrei Buzle va juca la CSM Constanța

31 Mar 2024 967

Handbal CSM Constanța, a opta victorie consecutivă în Liga Națională (GALERIE FOTO)

30 Mar 2024 774

Handbal tineret CSM Constanța, înfrângere cu liderul, în ciuda paradelor lui Chilianu și a celor 19 goluri ale lui Rareș Ștefan! (GALERIE FOTO)

29 Mar 2024 1151

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 723