Uups! Adrian Pescariu face, si el, ce poate - arata semne obscene

Un personaj intrat recent in atentia presei, respectiv cel mai tanar make-up artist din Romania, Adrian Pescariu, si-a facut timp sa petreaca un week-end departe de aglomeratia din Capitala, pe plajele insorite ale litoralului romanesc. Dupa ce si-a gasit un sezlong cat mai bine pozitionat, Adrian a constatat cu stupoare ca este fotografiat si a recurs la gestul care-l caracterizeaza cel mai bine si pe care nu ezita sa-l foloseasca ori de cate ori da nas in nas cu paparazzi. Ei bine, din dorinta de a fi in centrul atentie, si vazandu-se prea mult bagat in seama, Pescariu nu a ezitat si le-a aratat fotografilor „Uups!” degetul mijlociu, make-up artistul nefiind la prima iesire de acest gen (a facut acelasi gest in fata paparazzilor Can Can, care l-au surprins cu pantalonii in vine in timpul unei prezentari). Si, pentru ca se afla singur pe sezlong, Adrian s-a consolat cu imbratisatul unei perne, cu care se alinta mai ceva ca o domnisoara.
Il tradeaza pozitia?

Referitor la orientarea sexuala a lui Pescariu, au tot existat speculatii potrivit carora ar fi homosexual, make-up artistul negand de fiecare data acest aspect. Asa ca, pentru a le arata tuturor cat este el de barbat, in urma cu doua saptamani, in cadrul unei prezentari de moda, Adrian Pescariu a testat silicoanele fostei Miss Romania, Laura Stoica. Numai ca, desi se bate cu pumnul in piept ca a avut o relatie de peste doi ani cu o tanara de care s-a despartit de curand si desi se inconjoara in permanenta de femei frumoase, Pescariu face uneori gesturi ce par sa-i tradeze orientarea sexuala. In imaginile surprinse de fotografii nostri, se observa cum Adrian isi musca buzele si cum isi acopera zonele intime cu o perna, asemenea unei fecioare. Dar noi il credem pe cuvant ca nu este gay!

www.uups.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prejudiciu de peste 51 de milioane de euro în noul dosar Microsoft. Dinu Pescariu şi Claudiu Florică cercetaţi sub control judiciar

10 Apr 2017 1935

Primăria Constanţa şi Spitalul Judeţean, despăgubite de „stilistul vedetelor din România“

04 Nov 2015 1936

Stilistul vedetelor din România, condamnat pentru un accident în Mamaia

24 Feb 2015 2580

Exclusiv Adrian Pescariu, „stilistul vedetelor din România“, condamnat la Constanţa

23 Feb 2015 2041

Cine a „turnat-o“ pe Elena Udrea

10 Feb 2015 2127