Uups! Fratii Tecau au priza la fotomodele

Dupa ce tenismanul Horia Tecau a avut o relatie de mai bine de trei ani cu o tanara pe nume Bianca Dumitrescu, fotomodel de profesie, acum a venit randul lui Andrei, fratele sportivului, sa le prezinte parintilor o tanara cu aceeasi ocupatie. Dupa ce, o buna bucata de vreme, a fost vazut in compania unor asa-zise mondene ale Constantei, Andrei Tecau a aparut la brat cu modelul Raluca Vlad, o tanara de 24 de ani. Din cate se pare, cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni acum cateva luni, iar de atunci sunt de nedespartit.

Nu a dus-o, inca, in fata parintilor

Desi relatia este cat se poate de serioasa, Andrei Tecau nu a prezentat-o, deocamdata, pe Raluca tatalui sau, Romeo Tecau, comisar-sef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor Constanta. Daca gurile rele pun acest lucru pe seama faptului ca tanarul nu vrea sa faca pasul urmator in relatie, prietenii apropiati cuplului sustin ca, de fapt, Raluca nu ar vrea sa-i cunoasca pe parintii lui Andrei, motivand ca este mult prea devreme pentru a implica familiile.

Tenismanul are noroc la tenis, dar nu si in dragoste

Tenismanul Horia Tecau se declara mai mult decat multumit de activitatea profesionala, plasandu-se printre primii cei mai buni tenismeni ai lumii, insa nu sta la fel de bine si in plan personal. Dupa o relatie cu Bianca Dumitrescu care, potrivit apropiatilor, parea ca se va incheia cu o casatorie, sportivul a ramas cu buza umflata. Gurile rele sustin ca tanara a preferat viata de noapte din Capitala (n.r. - cluburi, jocuri de noroc) in favoarea celei de familie. Ba, mai mult, se pare ca Bianca si-ar fi facut de cap cu diversi tineri destul de potenti financiar ori de cate ori tenismanul Horia Tecau se afla la vreun concurs in afara tarii. In jurul relatiei dintre cei doi, au aparut speculatii potrivit carora, desi Tecau o invita sa-l insoteasca in Australia la meciurile de Cupa, fosta iubita invoca ca prefera sa ramana in tara pe motiv ca drumul era extrem de obositor.

www.uups.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C. Brătianu” Constanța

28 Mar 2024 810

Universitatea Ovidius Constanța Cine sunt câștigătorii celei de-a XII-a ediție a Sesiunii de comunicări ştiinţifice pentru elevi „Noi şi Economia”.

27 Mar 2024 589

Cea de-a XII-a ediție a Sesiunii de comunicări știinţifice pentru elevi „Noi și Economia”, la Universitatea Ovidius din Constanţa

27 Mar 2024 342

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța scoate la concurs mai multe posturi vacante. Detalii

27 Mar 2024 1271

CSM Constanța Carol Popa, performanță de excepție la Cupa Europeană. O poveste a efortului supraomenesc și a spiritului de echipă (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 650

Perioada pentru înscrierile la concursul pentru încadrarea în structurile IPJ Constanța, prelungită

26 Mar 2024 488

Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

26 Mar 2024 2389

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 806

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1813

Peste 30 de judecători vor să devină inspectori judiciari! Printre ei, un fost judecător din Constanța (DOCUMENT)

24 Mar 2024 474

Inspectoratul Școlar Județean Constanța 93 de elevi au participat la Olimpiada de Chimie, etapa județeană

23 Mar 2024 1043

Inspectoratul Școlar Județean Constanța Etapa județeană a Concursului Național „Made for Europe 2024”

23 Mar 2024 1037

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 831

Inspecția Judiciară caută zece magistrați pentru Direcția de Inspecție pentru Procurori! Până când se depun cererile de înscriere în concurs

22 Mar 2024 611

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Constanța face angajări!

22 Mar 2024 715