Uups! Liviu Bamburic, acuzat ca a falsificat semnaturile asociatilor

Afacerile lui Liviu Dorin Bamburic se pare ca au cam esuat. El este cautat, de mai bine de jumatate de an, de diverse persoane, unele dintre ele chiar dubioase, care vor sa isi recupereze banii „imprumutati”.

In urma cu un an, Bamburic era unul dintre asociatii firmei BBN Holidays Tour S.R.L., ce detine clubul „Two” din Constanta. Insa nu s-a implicat in mod direct in afacere, ci printr-o persoana interpusa, respectiv sora sa, Mihaela Adina Bamburic. Intr-o perioada, treburile pareau ca merg bine, dar pana la un moment dat. In intervalul iunie-iulie 2009, sora lui Liviu Bamburic a cesionat partile sociale ale firmei catre trei afaceristi bucuresteni, contra unei sume de aproximativ 144.000 de lei. Unele surse neoficiale sustin ca unul dintre acestia, Sorin Vasile, ar fi un camatar renumit in Capitala. Un alt actionar al societatii, Marcel Dumitru Bardas, nu a fost de acord cu cesionarea partilor sociale, motiv pentru care i-a fost falsificata semnatura de catre Adina Bamburic, reusind, in cele din urma, sa puna in aplicare ceea ce si-a dorit.

Aceste aspecte fac obiectul unei plangeri penale inregistrata la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta ce, insa, nu pare a fi bagata in seama de aproape un an. Ulterior falsificarii semnaturii, Adina Bamburic ar fi sustras din cadrul societatii bilete la ordin si file cec cu care si-ar fi platit unele datorii, cuantumul acestora fiind de aproximativ 3 milioane de euro. Pentru acest motiv, societatea BBN Holidays Tour a fost in imposibilitate de plata de mai multe ori, consecutiv, in cele din urma ajungand in faliment.

Mentionam ca pe rolul Tribunalului Constanta, Sectia Civila, au fost inregistrate doua dosare privind deschiderea procedurii falimentului, 2278/118/2010 si 1355/118/2010, ulterior, cele doua dosare fiind conexate. De precizat ca, in perioada 2007-2008, Liviu Bamburic a solicitat, tot prin intermediul surorii sale, de la Fisc, rambursari de T.V.A. in valoare de aproape 15 miliarde ROL.
Nu mai are nimic, i-au luat pana si masina

Unele surse neoficiale, cat si comentariile lasate unor materiale publicate in presa releva faptul ca Bamburic ar fi ramas cam lefter si este in imposibilitatea de a-si achita mai multe datorii. In luna martie a acestui an, autoturismul afaceristului falit a fost ridicat de S.C. Credit Europe Leasing IFN, intrucat nu isi mai platise ratele stabilite prin contract. Automobilul Mercedes Benz CLK i-a fost saltat chiar din fata casei, dupa mai multe luni de cautari, reprezentantii firmei de leasing apeland chiar si la serviciile unui executor judecatoresc. Tot ei au precizat ca masina fusese cumparata in anul 2007 si, potrivit contractului de leasing, in cazul in care cumparatorul nu achita doua rate consecutiv, angajamentul este reziliat si autoturismul confiscat, fapt ce s-a si concretizat.

Liviu Bamburic este un fost cadru militar care, in urma pensionarii anticipate prin H.G., a primit, asemenea celorlalti militari disponibilizati, mai multe salarii compensatorii, bani cu care a intrat in afaceri, impreuna cu alte sume imprumutate. Numai ca lipsa experientei in management si-a spus cuvantul.

www.uups.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 697

MAEDin Agenda de lucru a MAE 19 aprilie 2024, vă semnalăm

19 Apr 2024 213

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 351

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 783

MAE Unul din grupurile de români blocate în aeroportul din Dubai, a revenit în România

18 Apr 2024 362

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 334

Afaceri Constanța Două terenuri din comuna Lipnița sunt scoase la vânzare. Când are loc licitația

18 Apr 2024 350

MAEDin Agenda de lucru a MAE 18 aprilie 2024, vă semnalăm

18 Apr 2024 275

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Marinii Buildings Development SRL, undă verde pentru investiția de pe strada Eduard Caudella

17 Apr 2024 589

MAEÎntrevederea secretarului de stat pentru afaceri strategice Ana Tinca cu James O’Brien, asistentul secretarului de stat al SUA

17 Apr 2024 268

MApNAngel Tîlvăr- „România își exprimă recunoștința pentru sprijinul esențial oferit de Statele Unite ale Americii în asigurarea securității și apărării Flancului Estic al NATO”

17 Apr 2024 240

MAEParticiparea secretarului de stat pentru afaceri strategice Ana Tinca la a doua ediție a Conferinței privind securitatea Mării Negre de sub egida Platformei Crimeea

17 Apr 2024 242

Frimituri SRL furnizează materiale de promovare și protocol pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 369

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 526

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 508