Agentia de presa mondena Cristian Tabara, cercetat pentru viol

cristi-tabara.jpgUn nou scandal mediatic incepe! Pe numele lui Cristian Tabara exista un dosar penal bazat pe plangerea unei fetite de 12 ani, fiica uneia dintre fostele sale iubite.

"In dosarul penal cu numărul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197, alineatul 3 din Codul Penal", a precizat purtatorul de cuvant al Parchetului, procuror Alexandra Lancranjan.

Plangerea a fost depusa de fetita in varsta de 12 ani, care a mers la politie insotita de mama sa, o fosta iubita a lui Cristian Tabara. "Copilul a descris in amanunt faptele care ar fi fost comise cu mai mult timp in urma. In astfel de cazuri, ancheta merge mai departe, deoarece fiind vorba despre un copil ale carui marturii par credibile, nici retragerea plangerii nu inlatura raspunderea penala", spun sursele pentru EVZ.

"Nu a fost vorba despre un viol propriu-zis. Sa nu va imaginati ca s-a ajuns acolo. A fost vorba despre... nici nu stiu cum sa-i spun... Fiica mea este un copil cuminte, am incredere in ea, am incredere in ceea ce spune. Problema e ca nu stiu nici acum daca e mai bine ca el sa raspunda cu inchisoarea sau alt fel... Mi-e teama ca fiica mea sa nu fie tarata intr-un scandal de presa. Nu vreau asa ceva", a explicat fosta iubita a lui Cristian Tabara.

Contactat telefonic, Cristian Tabara neaga vehement acuzatiile fetitei si spune ca nu are cunostinta de existenta unui asemenea dosar la Parchet. "Mi se pare o mare prostie. Pe mine nu m-a anuntat nimeni, nici politia, nici parchetul. Eu nu stiam nimic despre asa ceva", spune Cristian Tabara.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Congresul bate la uşă Cine sunt susţinătorii lui Orban, ai lui Buşoi şi ai lui Predoiu de la Constanţa?

10 May 2017 4727

Răsplătiţi de municipalitate Cei mai buni elevi din Mangalia vor pleca în tabere, la munte

08 Aug 2014 2405

Proiect al Primăriei Mangalia Elevii merituoşi merg în tabere gratuite, în vacanţă

07 Aug 2014 2063

Tabăra tinerelor talente, la Costineşti

16 Jul 2014 2281