Agentia de presa mondena Exclusiv! Bryan Wilson - "Imi doresc sa colaborez cu Connect-R!"

brian-wilson-2.jpgBryan Wilson are 24 de ani si a plecat din Portugalia pentru a veni sa faca muzica in Romania. Cu piesa "Happy People" a prins rapid priza la public, fiind din ce in ce mai incantat de ce are de oferit industria muzicala romaneasca. Extrem de sociabil si deschis, Bryan ne-a dezvaluit intr-un interviu secretele carierei lui de muzician si ne-a explicat de ce ar trebui sa apreciem tara in care traim.

Cand erai mic obisnuiai sa joci in piese de teatru. Cand ai realizat ca, intr-adevar, muzica este visul pe care vrei sa-l urmezi?
 
In casa noastra tot timpul a existat o cultura pentru muzica. Nu ma refer la muzicieni adevarati cu studii, ci pur si simplu la muzica. Parintii mei cantau si fredonau tot timpul, auzeam muzica in casa de dimineata pana seara, era o atmosfera vesela. M-am apucat concret de muzica la varsta de 10 ani, cand am inceput impreuna cu niste prieteni sa ne facem un grup si sa dam frau liber creativitatii. Situatia a devenit serioasa cand mama mi-a zis ca am o voce buna si ca ar fi o idee sa devin cantaret.

Cand ai simtit ca ti-ai facut parintii cu adevarat mandri?

Stii, niciodata nu am fost genul de copil problema. La scoala in timp ce altii chiuleau, se drogau, fumau si aveau probleme serioase de disciplina, eu imi vedeam de treaba mea si invatam; nu extraordinar, dar macar aveam grija sa nu raman repetent. In afara scolii, iarasi imi vedeam de treaba mea si faceam ceea ce imi placea.

In timpul liber, cand ieseam, nu va imaginati ca mergeam sa ma imbat in fiecare seara. Ne placea plaja si ne placeau petreceril,e numai ca aveam intotdeauna grija. Cu alte cuvinte, ai mei tot timpul au avut motive sa se mandreasca de mine (rade) pentru ca nu le-am cauzat probleme.

In afara de muzica, ce ti-ar placea sa faci, dar nu ai avut oportunitatea pana acum?

Vreau sa fiu muzician. Serios! O sa-mi spui ca da, deja sunt, dar nu ai dreptate. Vreau sa imi exploatez potentialul si mai mult, si mai mult, pana cand lucrurile o sa fie si mai serioase. Ca artist, nu poti spune niciodata ca aici te opresti, proiectul e perfect, nu-i mai trebuie nimic. Asta inseamna sa fi superficial. Ca sa fi genial, trebuie ca intotdeauna sa indraznesti sa-ti doresti mai mult, ori eu asta vreau.


Care este singurul lucru fara de care nu ai putea trai?

Mama mea. Iubirea mamei mele. Ea este cel mai important om pentru mine. Datorita ei m-am apucat de muzica si sunt cine sunt azi. Datorita ei exist. Ea mi-a aratat ce inseamna respectul fata de tot ce te inconjoara si din aceasta cauza am ajuns sa respect si sa iubesc viata. Daca as putea sa ii dau mamei mele 20 de ani ca sa intinereasca si sa aibe viata mai lunga, as face-o.


Cu cine ti-ar placea sa colaborezi in viitorul apropiat?

Un artist care imi place chiar foarte mult si cu care sunt pe aceeasi lungime de unda este Connect-R si da, mi-ar placea sa fac un duet cu el candva. Daca e sa mergem mai departe cu gandirea, Akon. Produce acelasi stil de muzica care transmite veselie. 

Care este cel mai frumos compliment care ti s-a facut vreodata?

Mie mi se fac complimente tot timpul (rade) Nu, serios acum, ma bucura enorm cand o persoana care nu ma cunoaste, nu sta in prezenta mea tot timpul, ma complimenteaza. De exemplu acum... stau de vorba cu tine, zambim, suntem atenti unul la altul si vrem sa ne stim parerile. Asta inseamna ca ne bucuram de compania celuilalt. Este cel mai frumos compliment, prin actiunile unei persoane sa imi dau seama ca e chiar bucuros sa ma cunoasca.

Ai o prietena aici in Romania?

Din pacate ma dedic mult prea mult muzicii ca sa pot sa fac asta in egala masura intr-o relatie. Ca ma uit dupa fete si interactionam... este alta poveste. Decat sa am o relatie din care persoana de langa mine sa iasa ranita pentru ca nu i-am dedicat destul timp, mai bine ma concentrez pe un singur lucru: muzica. Si nu sunt nici genul de one-night-stand guy care sa umble in fiecare zi cu alta. Imi place sa ma implic daca aleg sa am o relatie.

Ce te-a facut sa vii in Romania si sa faci muzica aici?

Atmosfera si industria muzicala de aici. In Portugalia se asculta muzica romaneasca. Intra in orice club si vei auzi Inna "Hot" sau O-Zone "Dragostea din tei". Romania produce melodii vesele, dansante, care iti pun sangele in miscare. La noi in Portugalia industria muzicala se rezuma la rock, ceea ce nu e stilul meu. Rezonez cu stilul vostru de viata, cu muzica voastra.

Ce ne poti spune despre piesa ta "Happy People"?

Ei bine, asta chiar e o poveste funny. Eram intr-o zi pe strada cu castile in urechi absorbit de muzica si deodata cand ridic capul din pamant vad un cuplu certandu-se rau in plina strada. In acel moment m-am gandit: "Stai un pic... ar trebui cu totii sa fim veseli, sa fim optimisti, sa nu lasam stresul sa ne acaparezeî Si asa mi-a venit idea sa compun piesa. Plus ca e vara, e anotimpul ìtuturor posibilitatilorî ca sa zic asa. E soare, e cald, e distractie. Nu avem nicio scuza sa nu fim fericiti.

Cum iti imaginezi viata ta in caz ca vreodata o sa renunti la muzica?

Niciodata nu o sa renunt la muzica. O sa renunt probabil la cantat, da, dar la muzica niciodata. Probabil ca voi avea o sotie, voi avea copii, o sa-mi doresc sa ma retrag undeva unde sa imi traiesc viata linistit, fara griji. Dar muzica o sa fie tot timpul parte din viata mea, chit ca o sa le cant copiilor mei in casa sau o sa compun ceva pentru mine si atat.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Elza Campos

07 Aug, 2010 23:43

Felicitări Revista Presei Monden, Pentru interviu cu artistul Bryan Willson. Am văzut o simplitate siceraria mult şi onestitate din partea Bryan în tot ceea ce spune el din trecutul lui! a creaţiei sale şi visul său la o vârstă fragedă să fie o cântăreaţă. Cu certesa acest lucru va fi unul din multe interviuri pe care le va da în timpul carierei sale. Vă doresc mult succes este posibil, în cariera sa. îmbrăţişare Bryan Willson

cindy

07 Aug, 2010 21:14

Bryan minte cu nerusinare...are o iubita ea are 33 de ani este moldoveanca si locuieste cu ea ...se numeste Diorela Prisacaru ....mamam cata ipocrizieeee cu cata nonsalanta poate sa mintaaaaa.....RUSINEEEEE!!!!!

lili

07 Aug, 2010 15:41

Bun simt,sensibilitate ,modestie si inteligenta!Flicitari!Interesant pentru cei ce vor sa inteleaga ce e dincolo de artist si piesa lui!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.