Agentia de presa mondena Exclusiv! Emil Burloi - "Nu mai stiu cati artisti manageriez!"

emil-burloi.jpgEmil Burloi, unul dintre cei mai acunoscuti impresari artistici, a declarat pentru Agentia de Presa Mondena  ca a pierdut sirul artistilor cu care lucreaza si ca nu stie numarul exact. "N-as sti sa iti spun numarul exact al artistilor pe care ii am, daca ma intrebi in clipa de fata. Din pacate, nu am timp suficient sa ma ocup de promovarea fiecaruia, pe cat de mult mi-as dori. Voi continua sa fac aceasta meserie cat timp voi ramane cel mai bun".

Intrebat daca a avut vreodata vreun conflict cu un artist care a dus la incetarea colaborarii, cunoscutul impresar a spus ca a fost doar o situatie de genul acesta, cazul Elenei Baltagan, alias Ellie White, fosta conponenta DJ Project.

"Am hotarat sa renunt la ea pentru ca nu a venit la un concert, la o lansare de club, in conditiile in care patronul isi investise ultimele economii in acel club, ba chiar facuse si un imprumut la banca. A preferat sa mai stea o zi in vacanta, asta e lipsa de profesionalism", a mai spus impresarul.

Printre artistii pe care ii managerizeaza Emil Burloi amintim: Ada, Aida si DJ Yaang, Amsterdam Avenue, Big Eye, Chicanos, Chris Mayer, Connect-R, David Deejay, DJ Project, Deepside Deejays, Dony, Ela Rose, Mossano, Morris, Nick Kamarera, Sonny Flame, Vali Barbulescu.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.