Agentia de presa mondena Exclusiv! Mirela Vescan - "Nu imi place machiajul Adrianei Bahmuteanu!"

mirela-vescan.jpgMake-up artistul Mirela Vescan ne-a marturisit ca nu agreaza deloc machiajul strident al Adrianei Bahmuteanu  si ca a incercat sa o convinga sa il schimbe, insa fara succes. "Nu imi place machiajul Adrianei Bahmuteanu, poate este prea mult. Am incercat sa o conving sa incercam si altceva, i-am prezentat si alta varianta, insa nu am reusit. Ea prefera stilul ei", ne-a spus Mirela Vescan.

Make-up artistul ne-a mai declarat ca nu a avut niciun conflict cu nicio persoana publica in privinta machiajului pe care il aplica. "Nu am avut nici un conflict niciodata, pentru ca atunci cand machiezi pe cineva comunici cu persoana respectiva, ii spui cum doresti tu sa il machiezi, cum crezi ca i-ar sta mai bine, iar el poate fi de acord sau nu.

Conteaza mult comunicarea intre make-up artist si clientii sai, de aceea in cazul meu nu a existat nicio cearta. Poate au existat discutii in privinta mea printre colegii de breasla, insa acesta este un lucru normal in orice domeniu", a specificat make-up artistul care il apreciaza pe Alexandru Abagiu.

Intrebata daca femeile din Romania sunt atente la machiajul folosit zi de zi, Mirela Vescan  ne-a marturisit ca "femeile din Romania sunt femei moderne, imprumuta foarte multe trucuri din afara, din Occident, sunt femei ingrijite si atente cu imaginea lor. Bineinteles, am vazut si exceptii, machiaje de seara folosite dimineata si invers, astea sunt peste tot".

Mai mult, aceasta ne-a mai declarat ca machiajul are o legatura stransa cu un termen tot mai uzitat la noi, si anume cel de "pitipoanca". "Pitipoancele folosesc mult, mult roz, roz peste tot, si la ochi si la buze si pe obraji. Si, bineinteles, imbraca lucruri sclipitoare si trebuie neaparat sa fie blonda", ne-a spus make-up artistul.

Referitor la noile tendinte ale verii, aceasta ne recomanda un machiaj cat mai simplu, natural, in culori calde, deschise.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța culturală Maestrul Mihai Mălaimare, prezent la workshopul „Statui vivante la Constanța”. Ce le-a vorbit studenților (VIDEO)

13 Apr 2022 3054

Workshopul „Statui vivante”, găzduit de Universitatea „Ovidius” din Constanța

08 Apr 2022 1284