Agentia de presa mondena Exclusiv! Simona Sensual a invatat ce inseamna saracia!

simona-sensual-satra-8.jpgInvitata sa petreaca doua zile printre tiganii rachitari in satul Glodeni, de langa Targu  Mures, Simona Sensual  a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Satra  si a intrat in competitie alaturi de Mihai Mitoseru  si celebrul impresar Dan Bursuc.
Simona a venit pregatita pentru marea competitie carand dupa ea o valiza de peste 15 kg cu haine si cosmetice care sa-i ajunga pentru cele doua zile pe care le avea de petrecut in satra.

La vederea vedetei, tiganii din Satra de la Glodeni s-au mobilizat sa-i creeze toate conditiile, asa cum au putut ei, si, pentru a se simti ca intre prieteni, i-au adus un frumos buchet de trandafiri.

Cu toate acestea Simona a fost socata de saracia in care traiesc tiganii din Glodeni si, chiar daca a facut eforturi sa dea impresia ca totul este bine si ca-i place in Satra, nu s-a putut abtine de la izbucniri rautacioase privind saracia si conditiile precare de trai ale familiei gazde..  

Simona, alaturi de colegii ei de competitie, Mihai  Mitoseru si Dan Bursuc, a fost gazduita de o familie cu 23 de membrii care isi duc zilele in cateva camere, intr-o casa de chirpici fara nicio dotare sanitara.

Chiar daca gazdele si-au dat toata silinta sa-si primeasca oaspetii cat mai bine si au facut sacrificii sa puna pe masa oaspetilor tot ce aveau mai bun, Simona a trebuit sa invete ce inseamna saracia.

Obisnuita sa aiba camera ei si sa doarma intr-un pat numai al ei, Simona a aflat ca in Satra va trebui sa imparta patul cu fiica familiei, un bebelus si un copil de sase ani.

Ideea i s-a parut de neacceptat si a refuzat sa doarma in casa gazdelor. Conform contractului, Simona a trebuit sa se adapteze vietii din Satra, sa se spele la izvor si sa mearga la toaleta in fundul curtii.

In aceasta seara, incepand cu ora 20.30, veti putea urmari peripetiile blondei in satul cu tigani si veti afla daca a rezistat ea pana la sfarsitul show-ului. Totul, doar la Kanal D.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.