Agentia de presa mondena Finala Miss Universe, anuntata eronat de Realitatea

locul_i_oana-paveluc.jpgIn aceasta dimineata, siteul realitatea.net a publicat o stire care informa publicul despre ratarea reprezentantei Romaniei, Oana Paveluc, de a ajunge in finala concursului Miss Universe 2010, organizat in Las Vegas. Mai mult, s-a publicat si cine anume ocupa primele 15 pozitii in finala.

Mike Costache, Presedintele Organizatiei Miss Universe Romania, infirma cele mentionate in articol si tine sa lamureasca publicul printr-o scrisoare deschisa.

"Acum este 9am in Las Vegas unde ma aflu cu echipa Miss Universe Romania si inca 18 romani care au venit din Romania, Los Angeles, NYC si evident, din Las Vegas s-o sustina pe Oana Paveluc, reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2010. Toata noaptea ne-au sunat prieteni din Romania sa ne tot spuna ca si pe Realitatea TV si pe realitatea.net ati dezinformat publicul cum ca Oana nu s-a clasat in Top 15.

Sunt tare curios de unde aveti aceasta informatie cand emisiunea live (unde se anunta Top 15 din cele 83 de concurente) se difuzeaza abia peste 9 ore. Va rog sa stergeti acest articol pentru ca nimeni la ora actuala nu stie cine va fi in Top 15, in afara juriului de specialitate care a participat la emisiunea preliminara din 19 august si acarui job este sa aleaga cele 15 fete care vor fi anuntate doar diseara la 6pm (PST) cand incepe emisiunea".

In urma email-ului trimis, articolul in cauza a fost sters, in final, de pe site-ul realitatea.net.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.