Agentia de presa mondena Kamara si Ramona, despariti, insa tot impreuna!

kamara-ramona-7.jpgKamara (Alb Negru) si Ramona Naca s-au despartit in urma cu o luna insa destinul face ca ei sa formeze din nou un cuplu. Cel putin in scop de business.

Mulatrul din trupa Alb Negru si frumoasa bruneta sunt, mai nou, imaginea Alexandria Club, un complex luxos de fitness din Spa situat in Bucuresti, langa patinoarul Mihai Flamaropol.

Cei doi au fost alesi de reprezentantii clubului deoarece au obiceiul de a merge frecvent la sala au grija constant de aspectul lor fizic.

Kamara si Ramona au realizat o sedinta foto profesionala, in mai multe ipostaze, imbracati in echipament sportiv. S-au jucat pe tot parcursul shootingului, ea asezandu-se pe spatele cantaretului in timp ce el facea flotari si chiar au intrat intr-o competitie de skandenberg.

In ultima vreme, Kamara si Ramona s-au intlalnit de cateva ori la sala de fitness, s-au salutat, insa doar atat, fiecare preferand sa lase, macar pentru o perioada, o binemeritata distant intre ei.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vicepreședintele SUA Kamala Harris ar putea veni în România și Polonia

04 Mar 2022 1178

One Star Security, organizator. Întâlnire România - China la gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia „Show incendiar!” (galerie foto)

23 Aug 2018 3488

Artiști cunoscuți, invitați la o conferință la IPJ Constanța. Ce subiecte sunt dezbătute (galerie foto)

08 Aug 2018 1542

Soliştii Kamara, Nico şi Gheorghe Turda, printre vorbitorii de la conferinţa de presă a Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

07 Aug 2018 1691

Legendarul luptător Oleg Taktarov, seminar la Mamaia. Kamara, printre spectatori (galerie foto + video)

15 Jul 2017 8403

Gheorghe Turda, Andreea Antonescu şi Kamara, amatori de oină Frontiera Tomis Constanţa a devenit din nou campioană naţională

03 Jul 2014 2409