Agentia de presa mondena Oana Paveluc, Miss Universe Romania, apreciata de americani

oana-paveluc-sherri-hill-1.jpgCompetitia Miss Universe 2010 s-a incheiat, dar pentru Oana Paveluc, reprezentanta Romaniei la cel mai important concurs de frumusete, au inceput sa apara primele oferte de colaborare in Statele Unite ale Americii.

Sherri Hill, creatoarea tinutelor tuturor celor care au castigat titlul Miss Universe a remarcat-o pe frumoasa romanca inca de la probele de costume pentru concurs si i-a propus sa fie una dintre "reginele" prezente in protofoliul casei sale de moda.

Astfel ca, imediat dupa finala din Las Vegas, Miss Universe Romania 2010 a decolat catre Atlanta, unde a defilat in show-rile organizate de Sherri Hill, in cadrul celui mai important eveniment de moda din Statele Unite - American Apparel.

Festivalul s-a desfasurat in incinta America's Mart, unul dintre cele mai mari centre expozitionale din lume. Alaturi de Oana Paveluc a mai defilat pe podium Stormi Bree Henley - Miss Teen USA 2009.  

Sherri Hill este una dintre cele mai sofisticate si iubite creatoare de rochii de seara si cocktail din America si poate din intreaga lume. Stefania Fernandez - Miss Universe 2009, a fost imaginea Sherri Hill in anul trecut, iar acum ii va lua locul Jimena Navarette - Miss Universe 2010.

Rochiile realizate de Sherri Hill sunt foarte elegante, rafinate, croite din materiale fine si pietre pretioase si pun in valoare corpul si personalitatea celei ce o poarta. De multe ori Sherri glumeste spunand ca face rochii pentru regine.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cântăreţul Marc Anthony s-a logodit cu modelul Nadia Ferreira. Unde au sărbătorit logodna

14 May 2022 1687

A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Este din Constanţa şi ne va reprezenta la Miss Universe de la Las Vegas

02 Nov 2017 5503

O constănțeancă reprezintă România la Miss Grand International 2016

20 Sep 2016 3127

Gafă la concursul Miss Universe 2015. Prezentatorul a greşit numele câştigătoarei (video)

21 Dec 2015 2789